Vacatures in de wapeningsstaal

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Specialist in de wapeningsstaal

Artiflex heeft diverse en afwisselende vacatures wapeningsstaal openstaan. Wapeningsstaal wordt ook wel betonstaal genoemd. Wapening is de versterking van beton met bijvoorbeeld stalen roeden of een stalen vlechtwerk (een wapeningsnet) om het beton trekspanningen en schuifspanningen op te laten nemen. Een branche waarin je specifieke kennis over de wapeningsstaal zal ontwikkelen. Jij zal een echte specialist worden!

Functies wapeningsstaal

Ben je benieuwd in welke functies je dan aan de slag kan in de wapeningsstaal? Dit is bijvoorbeeld als betonstaalvlechter, (leerling) ijzervlechter, montagemedewerker of metaalbewerker. Al deze functies worden uitgevoerd bij opdrachtgevers actief in de wapeningsstaal.

ijzer-vlechter

Aan het werk als leerling ijzervlechter

Artiflex heeft diverse opdrachtgevers die altijd op zoek zijn naar leerling ijzervlechters. De functie kan in verschillende plaatsen in heel Nederland worden uitgevoerd. In deze functie ga je het vak leren van een vakbekwaam persoon.

Als ijzervlechter ga je op locatie wapening samenstellen voor betonconstructies. De locatie en de duur verschilt per project. De projecten zijn voornamelijk in de utiliteitsbouw, industrie en weg- en waterbouw. Het is een praktijkgericht leertraject waarbij je leermeester je bijstaat tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Dagelijkse werkzaamheden van ijzervlechter

Zorg dragen het betonstaal juist wordt aangebracht;

Je maakt wapening voor funderingen, kolommen, wanden, vloeren en lateien;

Je verwerkt wapeningsstaven, knippen, buigen etc.;

Door middel van ijzerdraad worden wapeningsdelen aan elkaar bevestigd;

Dit geheel aan de hand van technische tekeningen.

Benieuwd naar de wapeningsstaal vacatures?

Zie jij het zitten om in deze branche aan de slag te gaan? Mooi! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer op de vacature die jou het meest aanspreekt en wij nemen spoedig contact met jou op! Ben je nog niet bekend bij Artiflex? Dan maken we graag een afspraak met jou voor een persoonlijke afspraak. Sluit jij aan bij de vacature? Dan stellen we je direct voor bij onze opdrachtgever!

 

Vacatures in andere branches

Is de branche wapeningsstaal niet wat je zoekt? Dat is geen probleem! Op deze pagina vind je al onze openstaande vacatures in diverse branches. Van metaal tot bouw, en van techniek tot infra.

Wil je liever telefonisch contact? Zoek dat het juiste telefoonnummer op. Wil je samen met een recruiter bekijken welke baan het beste bij je past? Wij helpen je natuurlijk graag. Doe een open sollicitatie en zo is de eerste stap naar een nieuw baan gezet!