Vacatures in de voedingsindustrie

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de foodsector

Voeding, een eerste levensbehoefte van ons allemaal. Dat dit dus een belangrijk onderdeel van de industrie van Nederland is, is een feit. Deze branche wordt ook wel de voedingsmiddelenindustrie genoemd.

De voedingsmiddelenindustrie bestaat uit bedrijven die op industriële schaal grondstoffen, zoals landbouwproducten, verwerken tot voedingsmiddelen. De voedingsmiddelenindustrie wordt beschouwd als de grootste industrie van Nederland. Het is onderdeel van de procesindustrie.

Omdat het een brede industrie betreft, kan het ook zijn dat je werkzaam bent op bijvoorbeeld de logistieke afdeling van een food bedrijf. Het werk in de voedingsindustrie is dus divers en dynamisch. Bij Artiflex hebben we diverse vacatures openstaan in deze interessante branche.

Vind de baan die bij jou past!

Artiflex zoekt naar de vacature die bij jou past. Onze recruiter gaat met jou in gesprek om erachter te komen wat jij belangrijk vindt en wat bij je past. Wellicht is dat wel een van onze openstaande vacatures in de voedingsindustrie. Onze intentie is om een geschikte baan voor jou te vinden waar je voor langere tijd aan de slag kunt. Ons doel is behaald op het moment dat jij een direct contract hebt verdiend bij een van onze opdrachtgevers. Ga je liever tijdelijk aan de slag? Ook dat is mogelijk. We bespreken graag diverse mogelijkheden met jou.

productie-food-operator

Vacatures voedingsmiddelenindustrie

Onderaan deze pagina vind je alle openstaande vacatures in de foodsector. Je komt hier vacatures tegen zoals: operator food, monteur technische dienst, teamleider, productiemedewerker, orderpicker, heftruckchauffeur, deegbereider, medewerker expeditie, QC-medewerker en machineoperator. 

Zit er geen vacature in de tussen die je interesse heeft gewekt? Vul dat dit formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.

Solliciteren in de voedingsindustrie bij Artiflex

Klik op de food vacature waar jouw voorkeur naar uit gaat en klik op de rode button ‘solliciteren’ om zo het contactformulier in te vullen. Deze vind je onderaan de pagina. Onze collega’s nemen dan gegarandeerd contact met jou op.

Liever direct telefonisch contact? Ook dat kan! Kijk hiervoor op deze pagina naar de vestiging het dichtst bij jou in de buurt. Benieuwd naar welke vacatures wij bij Artiflex nog meer open hebben staan? Bekijk ze hier.

Mogen wij jou verwelkomen als nieuwe medewerker in de voedingsbranche?