Vacatures in de 

verpakkingsindustrie

productie-food-operator
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de verpakkingsindustrie

Je komt verpakkingen overal tegen. In het dagelijks leven, thuis, op kantoor of in de sportkantine. Een verpakking omhult een product. Dit kan zijn ter bescherming, om eenheid te vormen tijdens transport, het delen van informatie of het inzetten van reclame uitingen. Er zit dan ook verschil tussen verkoop, verzamelen of verzenden. Bedrijven in de verpakkingsindustrie leveren allerlei soorten verpakkingsmaterialen. Denk aan karton of plastic.

Welke functies kun je uitvoeren als je in de verpakkingsindustrie gaat werken? Operator, productiemedewerker, inpakker en kwaliteitsmedewerker. Ben je benieuwd naar de verpakking vacatures van Artiflex? Lees dan snel verder!

Machine operator

Duurzaamheid

Een hot topic in de verpakkingsindustrie is duurzaamheid. Duurzaamheid is een breed begrip dat niet alleen de energieproductie omvat. In alle facetten van de economie kunnen er slagen gemaakt worden om toekomstbestendig en efficiënter met het klimaat en grondstoffen om te gaan. Zo ook in de verpakkingsindustrie. Artiflex heeft diverse mooie opdrachtgevers die zich ook bezighouden met duurzaamheid.

Vacatures inpakmedewerker

innovatieve verpakkingen

 Opdrachtgevers die zich focussen op het ontwikkelen van innovatieve verpakkingen voor eten en drinken, cosmetica en verzorgingsproducten, huishoudelijke reinigingsmiddelen, was- en reinigingsmiddelen, motoroliën en smeermiddelen. Als je hier werkt kun je daar goede verhalen over vertellen bij vrienden en familie! Wat denk je ervan om te werken bij de grootste pepernotenfabriek van de wereld? Of verantwoordelijk zijn voor de verpakkingen van Rituals, Heineken of Samsung? Er zijn genoeg leuke vacatures verpakkingsindustrie bij Artiflex!

Op zoek naar een baan als operator verpakkingsmachine?

Bij ons ben je aan het goede adres! Wij hebben niet alleen mooie functies, maar zorgen ervoor dat jij een baan met toekomstperspectief krijgt tegen goede voorwaarden. Ben je geïnteresseerd in onze verpakkingsindustrie vacatures? Wij hebben diverse functies open staan zoals inpakker, operator in dagdienst en ploegendienst, kwaliteitsmedewerker en productiemedewerker. Kijk onderaan deze pagina voor alle openstaande vacatures. Je kunt direct op deze vacatures solliciteren.

Zie je toch niet direct de vacature die jouw interesse wekt? Bekijk deze pagina of neem contact op met de vestiging het dichtst bij jou in de buurt. Wil je direct een open sollicitatie achterlaten? Ook dat is mogelijk! Doe dat via dit formulier.