vacatures ventilatietechniek

Vacatures ventilatietechniek

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Vestiging
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct een vestiging bij jou in de buurt.

Zoek vestiging

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Ontvang onze job alerts!

Wil je interessante vacatures ontvangen die overeenkomen met jouw profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw CV. 

Vacatures ventilatietechniek

Op zoek naar vacatures in de ventilatietechniek? Vind hier de beste vacatures. Bij Artiflex hebben we een groot aanbod aan fulltime en parttime vacatures in de ventilatietechniek. Ga snel aan het de slag bij een bedrijf, bij jou in de buurt. Kom te werken in Rotterdam of omgeving. Of je nou wel of geen ervaring hebt, wij hebben diverse vacatures in de ventilatie techniek open staan.

Monteur ventilatietechniek
BRUTO SALARIS €2700 - €2800
Wij zijn per direct op zoek naar ervaren monteurs die in de Ventilatietechniek zitten. Het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan ventilatie is voor jou dagelijkse kost.

Onderhoudsmonteur ventilatietechniek
BRUTO SALARIS €2200 - €2600
Ben jij een kei in ventilatiesystemen? Wij zoeken een ervaren onderhoudsmonteur voor woningventilatiesystemen. Jij voert zelfstandig alle voorkomende onderhoud- en inspectiewerkzaamheden uit. 

Monteur klimmaattechniek
BRUTO SALARIS €2200 - €2600
Wij bieden jou de kans om terecht te komen bij een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in ketel onderhoud. Onze klant doet er alles aan om deze huishoudens er warm bij te laten zitten. Wil jij hieraan meehelpen? Lees dan gauw verder!

Leerling monteur ventilatietechniek
BRUTO SALARIS €2100 - €2400
Heb jij altijd al in de techniek willen werken en zou jij het fantastisch vinden om later zelfstandig op pad te kunnen met je eigen werkauto? Dan willen wij die kans graag bieden!

Op zoek naar iets anders?

Scroll naar beneden om alle andere vacatures in de ventilatietechniek te bekijken. Of laat je gegevens achter, dan gaan wij samen op zoek naar een passende baan voor jou!

Logo artiflex

Direct solliciteren

Wij gaan samen op zoek naar de beste baan in de ventilatietechniek voor jou!