Vacatures in de technische assemblage

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een uitdaging waarbij jij je talent kunt gebruiken? Artiflex heeft in de technische assemblage vacatures beschikbaar. 

Wat doe je als assemblage medewerker?

Een assemblage medewerker (ook wel assembleur of assemblage monteur) is iemand die zich bezighoudt met het in elkaar zetten van producten. Als assemblage medewerker stel je het eindproduct (of halffabricaat) samen uit de verschillende productonderdelen. De precieze werkzaamheden kunnen nogal verschillen. Dit is afhankelijk van het type te assembleren product of het project. Niet alleen vervaardigt de assemblage medewerker het eindproduct of het halffabricaat, hij controleert ook de kwaliteit hiervan.

 

 

Vacatures technische assemblage

Binnen de technische assemblage hoef je natuurlijk niet als monteur aan de slag te gaan. Zo kun je ook bij een technisch assemblagebedrijf als commercieel medewerker binnendienst aan het werk of sleutel je aan bijvoorbeeld trailers. De vacatures hiervan tref je onderaan de deze pagina aan.

Overige assemblage vacatures staan in ditzelfde overzicht. Dit zijn bijvoorbeeld functies als isolatiemonteur, hulpmonteur, kunststof spuitgieter, matrijzenmaker, monteur trappen of technisch productiemedewerker.

Het sollicitatieproces via Artiflex

Wij bieden je de mogelijkheid om online te kunnen solliciteren. Dit kan op onze website, maar ook via WhatsApp of via onze chatrobot Arti. Zo kun je 24/7 jouw sollicitatie doen. We nodigen je daarna graag uit voor een intakegesprek op een van onze kantoren. Zo kunnen we elkaar face to face beter leren kennen en krijgen we een juiste indruk van wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om op zoek te gaan naar de juiste baan. We nemen hiervoor de tijd. 

Nadat wij met jou een persoonlijk kennismakingsgesprek hebben gehad, gaan wij direct voor jou aan de slag. Terwijl jij achterover leunt, klimmen wij in de telefoon om op zoek te gaan naar de juiste baan, bij de juiste werkgever in de technische assemblage. Wanneer een van onze klanten jou wilt ontvangen, krijg je direct een telefoontje. We regelen een sollicitatiegesprek of je kunt wellicht direct starten. Zo hoef jij zelf niet op zoek te gaan en te solliciteren bij potentiële werkgevers. Dit doen wij voor je!

Salaris in de technische assemblage

Veel mensen denken dat je via een uitzendbureau minder betaald krijgt. Dat is niet het geval! Bij Artiflex verdien je niet minder dan iemand anders die bij hetzelfde bedrijf werkt in dezelfde functie. Bedrijven zijn namelijk verplicht om elke werknemer met dezelfde leeftijd en dezelfde functie, hetzelfde uurloon uit te keren. Er bestaat namelijk een wet over ‘de Inlenersbeloning’ die ervoor zorgt dat je hetzelfde loon krijgt én ook dezelfde toeslagen en vergoedingen die je bij hen in loondienst anders ook zou krijgen.

Is de technische assemblage niet helemaal wat je zoekt? Niet erg! Op deze pagina vind je al onze openstaande vacatures in diverse branches.

Liever telefonisch contact met een van onze collega’s? Raadpleeg het telefoonnummer hier. Wil je liever een open sollicitatie doen? Vul dit formulier in.