Vacatures in de schoonmaak branche

Schoonmaak specialist
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Schoonmaken als beroep

We hebben er allemaal in het dagelijks leven mee te maken, schoonmaken. Ben je hier nou heel goed in en vind je het ook nog eens leuk om te doen? Dan ben jij misschien wel de perfecte schoonmaakmedewerker!

Bij Artiflex hebben we diverse uitdagende vacatures open staan in de schoonmaakbranche. Zo hebben we de vacature schoonmaker, vacature preventiemedewerker, vacature facilitair medewerker en vacature reconditioneringsmedewerker online staan. Interesse? Bekijk onze openstaande vacatures schoonmaak onderaan deze pagina.

 

 

Schoonmaker

Aan het werk als schoonmaker

Een schoonmaker is iemand die beroepsmatig een ruimte schoonmaakt, van huizen en kantoorgebouwen tot openbare ruimtes. Een schoonmaker die binnen werkzaam is, wordt ook wel interieurverzorger of -verzorgster genoemd.

Schoonmakers verrichten schoonmaakwerkzaamheden in bijvoorbeeld huizen, kantoorruimtes, scholen, ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden, hotels en op plekken in de openbare ruimte als pleinen, stoepen, stations en straten.

Schoonmaak specialist

Flexibel werken in de schoonmaak via Artiflex

Of je nou op zoek bent naar een parttime of fulltime functie in de schoonmaak, bij Artiflex bieden we beide opties aan. We hebben diverse fulltime banen voor langere tijd beschikbaar, maar ook vacatures in de schoonmaak waarbij jij per week jouw beschikbare dagen en uren kunt doorgeven. Zo kan je jouw schoonmaakbaan dus ook combineren met een andere functie of bijvoorbeeld het ouderschap.

Ook in de schoonmaak is het onze intentie dat jij, na een periode via Artiflex, over wordt genomen op contract bij een schoonmaak- of facilitair bedrijf. Dit kan zowel een tijdelijk, als direct een vast contract zijn. De periode via Artiflex wordt vaak als proefperiode gezien.

Wil jij werken in de schoonmaak?

Dat kan! Solliciteer op een van schoonmaak vacatures hieronder en we nemen gegarandeerd contact met je op. Wil je liever eerst persoonlijk contact? Geen probleem. Vind het juiste telefoonnummer op deze pagina.

Is de schoonmaakbranche niet helemaal wat jij zoekt? Bekijk hier al onze openstaande vacatures. Natuurlijk kan je ook een open sollicitatie achterlaten. Ook dan hoor je uiteraard spoedig van ons!