Vacatures in de schildersbranche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken als schilder

Artiflex is al sinds haar bestaan actief in de schildersbranche. Wij beschikken over vakinhoudelijke kennis waardoor we jou optimaal kunnen helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Wij hebben al jaren een vaste klantenkring in de schilderswereld. Wij hebben contact met zowel kleine als grote schildersbedrijven die regionaal of landelijk actief zijn. Bedrijven die zich richten op particulieren of juist op overheidsinstellingen. Nieuwbouw, onderhoud of renovatie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een nieuw perspectief in jouw loopbaan? Wij helpen je graag!

Schilder

Functies in de schilderbranche

In de schildersbranche zijn er diverse functies zoals nieuwbouwschilder, onderhoudsschilder, constructieschilder, spuiter, glaszetter, behanger, voorman, uitvoerder, werkvoorbereider en calculator. Daarnaast zijn er specialisme binnen de het vak, zoals houtrotrenovatie en restauratieschilderwerk. 

Werk als schilder met of zonder ervaring

Wij zijn op zoek naar vakkrachten met ervaring die bij voorkeur een opleiding tot schilder hebben gevolgd. Ben jij nog met een opleiding bezig of ben je van plan deze te gaan volgen, dan ben je ook welkom! Uiteraard verstrekken wij PBM's en regelen wij, indien passend bij de uitdaging, een aanvullende cursus zoals het behalen van een VCA certificaat. 

Schilder vacatures

Onderaan vind je een overzicht van alle vacatures in de schildersbranche. Er staan voor diverse functies vacatures open. Denk daarbij aan functies zoals: schilder, onderhoud schilder, constructie schilder, behanger en glaszetter. Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de schildersbranche onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.