Vacatures in ‘s-Heerenberg

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vacatures in ‘s-Heerenberg en omgeving

Wil jij een de slag in ‘s-Heerenberg in de metaal, techniek of logistiek? Door de verschillende functies die wij beschikbaar hebben is er altijd passend aanbod. Wil je aan de slag in één van deze sectoren, dan gaan wij graag het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij willen je graag leren kennen en helpen je bij het vinden van een nieuwe baan. We zijn bekend in de regio ‘s-Heerenberg en kennen de bedrijven in de sectoren bouw, techniek, infra en metaal goed genoeg om een passende functie voor jou te vinden. Ben je gestart bij je nieuwe baan in ‘s-Heerenberg dan blijven we in contact met je om te zorgen dat je goed op je plek zit en alles goed verloopt!

Fulltime en parttime functies in ‘s-Heerenberg

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat jou het beste uit komt qua werktijden, zodat werk en privé goed aansluiten bij jouw wensen en behoeften. We hebben zowel fulltime als parttime functies, waar je ook naar op zoek bent, Artiflex heeft altijd passend aanbod.

Werken in de metaalsector

Heb jij al ervaring in de metaal óf wil jij alles over dit vak leren? In de regio ‘s-Heerenberg hebben wij uiteenlopende vacatures beschikbaar. Ben jij gemotiveerd om jezelf door te ontwikkelen door het behalen van cursussen en opleidingen, dan helpen we jou daar graag bij! Solliciteer op een vacature in de metaal, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Begin vandaag nog in de logistiek

Jij zorgt dat het gehele logistieke proces op rolletjes loopt óf jij hebt de motivatie om dit te gaan doen. Wij zoeken gemotiveerde mensen die aan de slag willen in het magazijn. We hebben vacatures in de dagdienst en de tweeploegendienst, wat jou het beste uitkomt. Bekijk de vacatures in ‘s-Heerenberg en laat ons weten waar je graag zou willen starten!

Ga aan de slag in de Techniek

In de regio ‘s-Heerenberg heeft Artiflex meerdere vacatures beschikbaar voor installateurs of mensen die willen beginnen als leerling installateur. Ben jij ervaren of zou jij graag dit vak willen leren in de praktijk? Stuur ons dan je motivatie en wie weet begin je morgen al als installateur in ‘s-Heerenberg.