Vacatures in 

Roosendaal

Uitzendbureau Roosendaal
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Roosendaal? Bekijk de vacatures in Roosendaal.

Wil je graag werken in Roosendaal? Bekijk dan onze vacatures eens. Een passende functie is voor iedereen te vinden. Beschik je over een leergierige en gemotiveerde instelling en ben je op zoek naar een baan in de bouw, productie, infra, techniek of de logistiek? Samen kijken we naar jouw kwaliteiten, ervaring en voorkeuren om uiteindelijk een baan te vinden die het beste aansluit. Kan je nog niet de vereiste opleiding of ervaring aantonen? Jouw open sollicitatie is altijd welkom. Er zijn tal van mogelijkheden om jou een baan in Roosendaal aan te bieden die het beste bij jou en je CV past.

Aan het werk in de regio Roosendaal!

Vacatures  kunnen gefilterd worden op branche, opleidingsniveau, aantal uren en afstand. Wanneer je de vacature van je voorkeur hebt gevonden, kan je solliciteren door je CV te uploaden of deze per e-mail te sturen. Veel informatie en de salarisindicatie kan je al vinden bij de beschrijving, maar als je nog verdere vragen hebt kan je per telefoon of whatsapp contact met ons opnemen. Na ontvangst van de sollicitatie wordt je over het algemeen binnen één werkdag benaderd. Jouw zoektocht naar werk in Roosendaal zal bij ons zeker een succes worden.

Wanneer je bij ons solliciteert, ben je snel op de hoogte van het verdere sollicitatieproces. Bij een positieve reactie kan je snel beginnen met je nieuwe baan, met wekelijkse uitbetaling en een goede pensioenregeling.