Vacatures in de productie

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de productie

Een van de meest diverse branches is wel de productie. Van het vervaardigen van producten tot het tellen van koekjes. Het is ontzettend breed. Ook bij Artiflex hebben we tal van productie vacatures openstaan. Denk bijvoorbeeld aan technisch productiemedewerker, operator, kwaliteitscontroleur en deegbereider. Denk jij aan werken in de productie? We voorzien je graag van wat meer informatie over de productie branche.

Wat doet een productiemedewerker?

Productiemedewerkers zijn werknemers die vaak relatief eenvoudige taken uitvoeren in fabrieken of bedrijven. Maar een productiemedewerker wat is dat? De werkzaamheden van een productiemedewerker kunnen behoorlijk uiteenlopen. Vaak betreft het werkzaamheden die relatief eenvoudig, dus zonder uitgebreide vakkennis of vooropleidingen, uitvoerbaar zijn. Productiemedewerkers, de naam zegt het al, helpen bij het proces dat nodig is om producten in elkaar te zetten. Dit voornamelijk in de industrie branche. Dat kunnen bierflesjes zijn, babyvoeding, maar ook de bouw van auto's, fietsen of elektronische apparaten in de fabriek.

Tot de productiemedewerker werkzaamheden behoren uiteenlopende soorten bezigheden, zoals het in elkaar zetten van een of meer onderdelen, sorteerwerk, inpakwerk en het checken van producten die van de lopende band rollen. De werkzaamheden zijn dus wisselend en afhankelijk van het bedrijf of de fabriek waar de productiearbeider wordt ingezet. Maar wat doet een productiemedewerker in hoofdlijnen voor soort werk? Je kunt denken aan het werken in fabrieken, waarbij de betrokken productie medewerkers uiteenlopende taken kunnen hebben: inpakken, dozen stapelen, machines bedienen, voorraden aanvullen in het magazijn of het schoonmaken van machinerie.

Nog geen ervaring?

Geen probleem. Ook zonder ervaring doen wij er alles aan de juiste baan in de productie voor jou te vinden. Gelukkig is het in de productie branche niet altijd noodzakelijk om ervaring te hebben. Zolang jij een goede motivatie hebt en flexibel bent, is de kans groot dat we je aan de slag kunnen helpen. 

Mocht het nodig zijn dat je bij de opdrachtgever beschikt over een hef- of reachtruck certificaat, kunnen wij dit voor je regelen. Ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. Natuurlijk is onze intentie om jou voor een lange tijd aan de slag te zetten. Na driekwart jaar via Artiflex te hebben gewerkt, bestaat de mogelijkheid direct een contract te krijgen bij het productiebedrijf.

Vacatures in de productie

Ben jij op zoek naar de vacature productiemedewerker of andere vacatures in de productie, kijk dan onderaan deze pagina voor alle openstaande vacatures. Je kunt direct op deze vacatures solliciteren.

Zie je toch niet direct de vacature die jouw interesse wekt? Bekijk deze pagina of neem contact op met de vestiging het dichtst bij jou in de buurt. Wil je direct een open sollicitatie achterlaten? Ook dat is mogelijk! Doe dat via dit formulier.