Vacatures in de procestechniek

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Een baan in de procestechniek? Artiflex helpt!

Artiflex kan je helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging in de procestechniek. Of het nou een nieuwe uitdaging is als procesoperator of als storingsmonteur, bij Artiflex helpen we aan een nieuwe baan in de procestechniek!

 

Wat is procestechniek nou eigenlijk?

Procestechniek is het deel van de techniek dat zich bezighoudt met het ontwerp, de bedrijfsvoering, de bediening van installaties uit de procesindustrie. Dit vakgebied bestaat uit een deel werktuigbouwkunde, elektrotechniek en chemie, en heeft doorgaans een hoop te doen met regeltechniek. Diverse grondstoffen worden een eindproduct.

In een fabriek wordt stap voor stap van één of meerdere grondstoffen een product gemaakt. Dit noemen we een proces, vandaar de naam procestechniek. De grondstoffen kunnen worden omgezet in producten zoals bijvoorbeeld bier, frisdrank, benzine of kaas.

 

machine operator

Goede voorwaarden via Artiflex

Als je via ons gaat werken in de procestechniek krijg je een tijdelijk contract, maar het kan ook voorkomen dat de opdrachtgever jou direct wil overnemen. Je treedt dan rechtstreeks in dienst bij het bedrijf zelf. 

Wanneer je via Artiflex aan de slag gaat, ontvang je natuurlijk een salaris gebaseerd op de CAO die de opdrachtgever hanteert, krijg je van ons PBM’s, kan je diverse certificaten behalen en ontvang je als secundaire arbeidsvoorwaarde reiskosten. Wordt er in ploegen gewerkt, krijg je hier uiteraard een toeslag voor betaald.

Technisch-personeel gezocht

Vacatures in de procestechniek

Onderaan de pagina vind je de openstaande vacatures in de procestechniek. Wanneer je op de vacature klikt, krijg je meer informatie over de functie. Wat voor bedrijf is het? Wat wordt er van je verwacht? Aan welke voorwaarden moet je voldoen en welke voorwaarden krijg je hier voor terug. Nieuwsgierig? Neem direct een kijkje. Je vindt hier vacatures zoals procesoperator, storingsmonteur, onderhoudsmonteur, operator food, machineoperator, monteur technische dienst en food operator.

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. We hebben bijvoorbeeld ook een vacature voor assistent procesoperator open staan of als leerling monteur. Informeer naar de mogelijkheden!

Solliciteren op een vacature in de procestechniek

Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de procestechniek vacatures? Leuk! We willen je graag uitnodigen deze te bekijken onderaan deze pagina en te solliciteren. Je kunt dit doen door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

Is de procestechniek niet helemaal wat je zoekt? Niet erg! Op deze pagina vind je al onze openstaande vacatures in diverse branches.

Liever direct contact met een van onze collega’s? Raadpleeg het telefoonnummer hier. Wil je liever gebeld worden door een van onze collega’s? Vul dit formulier in.