Vacatures in Nieuwegein

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Nieuwegein? Bekijk de vacatures in Nieuwegein.

Wanneer je op zoek bent naar een baan in Nieuwegein, kijk dan eens bij onze vacatures. We hebben uiteenlopende functies. Voor de sectoren bouw, infra, logistiek, productie en techniek zijn we op zoek naar werknemers die gemotiveerd en leergierig zijn. Graag willen we je helpen bij het zoeken naar de juiste baan. Ook doen we dat wanneer je weinig ervaring hebt of nog niet zo goed weet wat je zou willen doen. 

Aan het werk in de regio Nieuwegein!

Het solliciteren via Artiflex gaat als volgt. Tijdens het doorlopen van de vacatures kun je gebruik maken van filters om het zoeken eenvoudiger te maken. Hier kan je, per vacature, alle informatie lezen zoals de werkomschrijving, het aantal uren, de reistijd en een check voor de salarisindicatie. Hierna kan je direct solliciteren, je CV uploaden of mailen zodat je gegevens snel bij ons bekend zijn. Heb je vragen, dan kan je die telefonisch of per whatsapp aan de contactpersoon van de bewuste vacature altijd stellen. Na de ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Vaak weet je al binnen één werkdag of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Solliciteren voor een baan via Artiflex betekent kiezen voor duidelijkheid en snelheid. Dit zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt gaan. Belangrijk om te weten is dat je iedere week wordt uitbetaald wanneer je er voor kiest om via Artiflex te werken. Tevens zorgen we voor een goede pensioenregeling.