Vacatures in de montage

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

aan de slag in de montage of afbouw

Op zoek naar vacatures monteur montage of afbouw vacatures? Dan ben je bij Artiflex aan het juiste adres! 

De montage en afbouw is een branche waar wij met Artiflex al jaren in actief zijn. Wij hebben veel vacatures bij verschillende opdrachtgevers in diverse industrieën. Er is altijd wel een mooie vacature te vinden bij jou in de regio. Aan welke functies moet je denken als je wilt werken in de montage? Omdat je deze branche terugvindt in meerdere industrieën lopen de functies heel erg uiteen. Je kunt werken als montagemedewerker, kozijnen monteur, interieurbouwer, keukenmonteur, werkplaatstimmerman, monteur staalbouw, monteur isolatie, CV monteur, monteur projectenbouw en monteur montage.

kozijnen-productie

Werken in de montage betekent afwisseling

Als er een branche is waar je veel afwisseling hebt, is het in de montage en afbouw. Binnen de montage is er een grote diversiteit aan functies. Werken in de montage en afbouw kan namelijk in meerdere industrieën zijn. Afhankelijk van de industrie kun je bijvoorbeeld gevelelementen monteren, kunststof kozijnen plaatsen of staalconstructies monteren. Het werk kan buiten plaatsvinden, maar ook binnen in de werkplaats of bij particulieren thuis. Zo kun je buiten werken aan de montage van stalen dak- en wandbeplating of het afwerken van een terrasoverkapping. Binnen kun je werken in een werkplaats waar je houten profielen op maat zaagt of op locatie plaatsen en inbedrijfstellen van een nieuwe keuken.

montagemedewerker

Welkom met en zonder ervaring

Artiflex helpt je in de zoektocht naar het vinden van de juiste uitdaging. Gezien de grote mogelijkheden binnen de montage en afbouw zijn wij op zoek naar kandidaten met ervaring en zonder ervaring. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw kwalificaties, maar natuurlijk ook jouw wensen en behoeften. Met deze informatie kunnen wij op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Bij velen van onze opdrachtgevers is er alle ruimte om "het vak" te leren en krijg jij daar dus ook de tijd voor. Heb je al ervaring? Dan kun jij direct aan de slag! Mis jij een bepaald certificaat die je nodig hebt om het werk uit te voeren, dan zorgen we er samen voor dat jij deze via ons kunt behalen.

Vacatures met toekomstperspectief

Wij hebben interessante vacatures met uitzicht op een vast dienstverband. Dat betekent dat er bij tevredenheid van beide kanten een contract voor jou klaarligt bij onze opdrachtgever. Werken in een mooie functie met toekomstperspectief! Wat wil je nog meer?

Kijk onderstaand snel naar ons vacatureoverzicht. Je vindt functies zoals: montagemedewerker, keukenmonteur, leerling keukenmonteur, monteur staalbouw, leerling monteur vloerverwarming, werkplaatstimmerman, monteur isolatie, kozijnen monteur, interieurbouwer, monteur silo bouw, monteur openbare verlichting, monteur projectenbouw, monteur buitendienst, CV monteur/ loodgieter en servicemonteur bouw-, dak- en geveltechniek. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op!

Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

 

Hoe kan ik solliciteren in de montage?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche montage onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.