vacatures in de metaalbewerking

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de metaalbewerking

Al jarenlang zijn wij een specialist in metaalbewerking vacatures. Wij kunnen gerust zeggen dat de metaaltechniek inmiddels verweven zit in het DNA van Artiflex. Op onze kantoren zitten specialisten die alle ins en outs van deze branche weten. In de loop der jaren hebben we een mooi netwerk aan bedrijven uit de metaalbewerking opgebouwd. Ook bij jou in de regio!

Ben je op zoek naar een mooie en uitdagende vacature metaaltechniek? Lees dan zeker verder en wie weet kom jij jouw ideale baan tegen. 

Functies in de metaaltechniek

Van metaalbewerking tot engineering en van plaatbewerking tot verspaning. De mogelijkheden in de metaal zijn heel groot. Dat is ook niet gek, metaal zie je overal terug. Op bruggen, in schepen, in machineframes, in pui constructies en zelfs in kunstwerken. De uitvoering kan zowel binnen als buiten zijn. Bijvoorbeeld in de werkplaats lassen van onderdelen van de machinebouw of op locatie monteren van staalconstructies.

Welke banen in de metaalbewerking zijn er allemaal? Voorbeelden zijn metaalbewerker, constructiebankwerker, lasser, CNC draaier, samensteller, montage medewerker, matrijzenmaker, plaatwerker, calculator of werkvoorbereider.

Aan de slag in metaaltechniek via Artiflex

Artiflex is op zoek naar vakkrachten in de metaalbewerking! Daarbij gaat de voorkeur naar mensen die een opleiding en ervaring hebben in de metaalbewerking. Toch hebben wij ook mogelijkheden voor mensen die dat niet hebben. Onderstaan vind je onze metaalbewerking vacatures. Daar staan meerdere leerling functies tussen. Dus heb jij geen opleiding of ervaring in de metaaltechniek, dan ben je nog steeds van harte welkom! Ons doel? Het vinden van een vaste baan die bij jou past! Uiteraard met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Reiskostenvergoeding, persoonlijke beschermingsmiddelen en scholingskosten. Wij regelen het voor jou.  

Vacatures metaalbewerking

Is jouw interesse gewerkt en ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk dan hieronder het vacatureoverzicht. Wij hebben diverse vacatures, zoals constructiebankwerker, leerling metaalbewerker, lasser, operator - cnc kanter, productiemedewerker, metaalbewerker, samensteller, montage medewerker, calculator, matrijzenmaker, werkvoorbereider en plaatwerker/lasser. Solliciteer op één van deze vacatures en we nemen gegarandeerd direct contact met je op! Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een andere baan die bij jou past!

 

Hoe kan ik solliciteren op een vacature metaalbewerker?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche metaalbewerking onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.