Vacatures in de mechatronica

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de mechatronica

Artiflex merkt dat de behoefte aan specialisten in de mechatronica steeds groter wordt. Het aantal opdrachtgevers dat op zoek is naar technische vakmensen die zowel eletrotechniek, werktuigbouwkunde en besturingstechniek beheersen, blijft groeien. Heb jij interesse in mechatronica vacatures? Dan ben je bij Artiflex op de juiste plek. Gezien de diversiteit in deze branche hebben wij mooie functies bij verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld het repareren en onderhouden van heftrucks, het onderhouden van het machinepark bij een voedingsmiddelenproducent of het programmeren van besturingssystemen in een kunststof recycling fabriek. Dagdienst of ploegendienst? We hebben beide mogelijkheden!

Wij zijn op zoek naar eerste monteur mechatronica, storingsmonteur, technische dienst monteur, monteur mechatronica, onderhoudsmonteur, servicemonteur en leidinggevende TD monteur. Ben jij de technicus mechatronica die wij zoeken? Bekijk onderaan deze pagina alle vacatures.

Je ideale baan in mechatronica via Artiflex

Wij hebben als doel om jou aan een stabiele vaste baan te helpen die bij jou past. Als je werkt in de mechatronica heb je over het algemeen diverse werkzaamheden. Daarnaast wil je ook werken bij een mooie opdrachtgever. Samen met jou gaan wij kijken naar de ideale baan.

Als je via ons gaat werken krijg je een tijdelijk contract, maar het kan ook voorkomen dat de opdrachtgever jou direct wil overnemen. Uiteindelijk, direct of indirect, is het de bedoeling dat jij in dienst gaat bij onze opdrachtgever. In de periode via Artiflex profiteer je van voordelen van zowel ons als de opdrachtgever. Wij voorzien je van de nodige PBM's of certificaten en je bent welkom op onze vrijdagmiddag borrels. Uiteraard krijg je ook secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding. Tenslotte mag je ook deelnemen aan de uitjes en borrels van de opdrachtgever. 

machine operator

Mechatronica vacatures

Onderaan vind je een overzicht van alle vacatures in de mechatronica. Wij hebben zowel mechatronica hbo vacatures als mechatronica mbo vacatures. Er staan voor diverse functies vacatures open. Denk daarbij aan functies zoals: Storingsmonteur, heftruckmonteur, liftmonteur, technische dienst monteur, monteur mechatronica, servicemonteur, eerste monteur mechatronica, onderhoudsmonteur technische dienst, servicemonteur liften en onderhoudsmonteur. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op!

Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche mechatronica onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.