Vacatures in de mechanisatie

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de mechanisatie

Als je gaat werken in de mechanisatie heb je te maken met landbouwmachines, werktuigen, tractoren, heftrucks, park- en tuinmachines. In deze branche moet je denken aan technische functies zoals monteur landbouwmechanisatie, monteur landbouwmachines, monteur grondverzetmachines en monteur heftrucks. Zoek je een nieuwe uitdaging op kantoor of als leidinggeven? Er zijn ook functies zoals werkvoorbereider of (assistent) werkplaats-chef. 

Als specialist in de mechanisatie heeft Artiflex diverse landbouwmechanisatie vacatures. Dus ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vacature landbouwmachines of vacature heftruckmonteur, lees dan snel verder op deze pagina wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Een vaste baan in mechanisatie via Artiflex

Wij hebben als doel om jou aan een stabiele vaste baan te helpen die bij jou past. Maar je wilt uiteraard ook werken bij een goede opdrachtgever waar jij het voor lange tijd naar je zin zult hebben. We kijken samen met jou naar de ideale baan.

Als je via ons gaat werken krijg je een tijdelijk contract, maar het kan ook voorkomen dat de opdrachtgever jou direct wil overnemen. Uiteindelijk, direct of indirect, is het de bedoeling dat jij in dienst gaat bij onze opdrachtgever. In de periode via Artiflex profiteer je van voordelen van zowel ons als de opdrachtgever. Je krijgt van ons reiskosten, we voorzien jou van de PBM's die gewenst zijn en indien nodig kun je via ons certificaten zoals VCA behalen. 

Vacatures in de (landbouw)mechanisatie

Ben jij op zoek naar vacatures landbouwtechniek? In het overzicht onderaan de pagina tref je diverse vacatures. Je komt hier niet alleen de monteur vacature tegen, maar ook vacatures als service- en onderhoudsmonteur heftruck, werkvoorbereider technische dienst, monteur landbouwmachines, assistent werkplaats-chef, monteur grondverzetmachines en monteur heftrucks. 

Hoe kan ik solliciteren?

Klik op de vacature die jouw interesse heeft gewekt. Via de rode button ‘solliciteren’ kan je jouw gegevens bij ons achterlaten. Zit er geen passende functie tussen voor jou? Je kunt hier een open sollicitatie doen zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Ook kun je op deze pagina het telefoonnummer opzoeken van de vestiging het dichtst bij jou in de buurt.