Vacatures in de machinebouw

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken als monteur in machinebouw

Lijkt het jou uitdagend om aan grote machines te sleutelen? Bij Artiflex hebben we diverse uitdagende machinebouw vacatures openstaan. Je vindt onderaan deze pagina vacatures in de functie van bijvoorbeeld servicemonteur machinebouw, machinesteller, elektromonteur en carrosseriebouwer. De machinebouw is een uitdagende en veelzijdige branche. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

De sector machinebouw

In de sector machinebouw wordt voornamelijk gewerkt aan het produceren en onderhouden van (delen van) machines en apparaten. Vaak worden machines geproduceerd voor organisaties of voor particulieren. Het gaat om de bouw van simpele machines tot de productie van grote machines met meerdere productielijnen.

Machinebouwers zijn actief in diverse markten, waaronder de voedingsmiddelen-, transport- en textielindustrie. Uit onderzoek blijkt dat deze industrie één van de best presterende sectoren is in Nederland. Dit komt mede door de automatisering van het productieproces, maar ook door de toenemende export naar opkomende markten buiten Europa.

Vacatures in de machinebouw

Binnen de sector machinebouw zijn er veel technische banen beschikbaar. Na afronding van een mbo- of hbo-opleiding richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering of Elektrotechniek, kun je zo aan de slag als project engineer, projectleider of monteur. Maar ook wordt er met regelmaat gezocht naar werkvoorbereiders en constructeurs.

De werkzaamheden zijn gericht op de ontwerpfase, uitvoeringsfase en het inbedrijfstelling van de machines. Mocht je startende zijn in het vak, laat je dan niet tegen houden om te solliciteren.

Nieuwsgierig naar de openstaande vacatures machinebouw bij Artiflex? Bekijk de vacatures onderaan deze pagina.

Solliciteer in de machinebouw via Artiflex

Bij Artiflex houden we ervan om persoonlijk met jou in contact te komen. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, word je gebeld door de recruiter van de vestiging. Na kort telefonisch contact word je uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op een van onze kantoren. Je gaat dan in gesprek over jouw wensen en behoeften op werkgebied en zal de vacature bespreken.

Benieuwd hoe je moet solliciteren? Open de vacature, bijvoorbeeld de vacature monteur machinebouw, en druk op de rode button 'solliciteren'. Wij zullen dan, zoals gezegd, contact met jou opnemen! Je kunt ook een open sollicitatie bij ons achterlaten. Zelf contact opnemen met ons? Dan kan via deze pagina.