Vacatures in de logistiek

Vrouw in de logistiek
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

aan de slag in de logistiek

Artiflex doet waar zij goed in is. De juiste baan bij de juiste persoon vinden. Dit doen we al ruim 15 jaar met veel enthousiasme. Zo ook in de logistiek. In de logistieke branche hebben we verschillende banen beschikbaar als heftruckchauffeur, orderpicker, (distributie)chauffeur en logistiek medewerker beschikbaar. Op zoek naar een baan in de logistiek? Wij hebben diverse logistieke vacatures openstaan. Deze vind je onderaan de pagina. Eerst benieuwd naar wat een logistiek medewerker is, wat hij of zij doet en hoe je een logistiek medewerker wordt? Lees dan snel verder.

Logistiek medewerker met palletwagen

Wat is 'logistiek'?

Logistiek is een verzamelterm voor alle benodigde processen die nodig zijn om een product uiteindelijk bij de consument te krijgen. Het logistieke proces begint bij het inkopen en vervoeren van de grondstoffen die nodig zijn voor de productie, tot aan de eindfase van het product, waarbij het fysieke product in bijvoorbeeld een winkel ligt. Binnen dit gehele traject spelen organisatie, planning, vervoer en besturing cruciale rollen om het proces overzichtelijk en efficiënt te laten verlopen. 

oranje heftruck met houten platen

Wat doet een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker (ook wel magazijnmedewerker) is iemand die een uitvoerende en organiserende functie uitvoert in bijvoorbeeld een magazijn. Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending is een logistiek medewerker verantwoordelijk voor het juiste verloop van de processen. De functie van logistiek medewerker is vergelijkbaar met de functie van orderpicker. Een orderpicker is voornamelijk verantwoordelijk voor verzamelen en verzendklaar maken van zendingen, waar een logistiek medewerker een breder pakket aan taken heeft.

Een greep uit de taken van een logistiek medewerker:

  • Laden en lossen van vrachtwagens;
  • Verpakken van producten;
  • Sorteren en stickeren van goederen;
  • Verzendklaar maken van orders;
  • Verwerken van teruggekomen goederen;
  • Controleren van producten op bijvoorbeeld kwaliteit;
  • Administratieve handelingen;
  • Netjes houden van het magazijn;
  • Afhankelijk van het bedrijf het besturen van bijvoorbeeld een hef- of reachtruck.

Goede voorwaarden bij artiflex

Mocht het nodig zijn dat je bij de opdrachtgever beschikt over een hef- of reachtruck certificaat, kunnen wij dit voor je regelen. Ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. Natuurlijk is onze intentie om jou voor een lange tijd aan de slag te zetten. Na driekwart jaar via Artiflex te hebben gewerkt, bestaat de mogelijkheid direct een contract te krijgen bij het logistieke bedrijf.

 

Solliciteren

Bekijk hieronder al onze vacatures in de logistiek. Je kunt direct op een van deze vacatures solliciteren.

Zie je toch niet direct de logistieke vacature die jouw interesse wekt? Bekijk deze pagina of neem contact op met de vestiging het dichtst bij jou in de buurt. Wil je direct een open sollicitatie achterlaten? Ook dat is mogelijk! Doe dat via dit formulier.