Vacatures in Lelystad

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Lelystad? Vind jouw baan in Lelystad!

Wanneer je op zoek bent naar een baan in Lelystad die goed bij je past, is het is zeker aan te raden om onze vacatures eens te bekijken. Of je nu net je opleiding hebt afgerond of al jaren werkervaring hebt, voor iedere gemotiveerde en leergierige werkzoekende is er een ruime keuze uit functies in uiteenlopende branches, waaronder de bouw, infra, productie en functies in de technische en logistieke sector. Samen kijken we welke functie het beste bij jou past. Ook wanneer je niet de vereiste ervaring of vooropleiding bezit, ben je van harte welkom om een open sollicitatie te sturen, waarna we de mogelijkheden kunnen bespreken voor een passende functie in Lelystad. 

Aan de slag in Lelystad!

Hoe gaat solliciteren in zijn werk? Bij het bekijken van bovenstaande vacatures kan je verschillende filters toepassen. Door specifiek te zoeken op branche, opleidingsniveau, aantal uren en afstand kan je je zoekopdracht zo goed mogelijk optimaliseren. Bij iedere vacature kun je de beschrijving en salarisindicatie vinden en kan je direct solliciteren door je CV te uploaden of toe te sturen per e-mail. Bij vragen kan je ons per telefoon of whatsapp bereiken. Kom je niet iets passends tegen? Laat je gegevens dan achter via een open sollicitatie.

Na ontvangst van de sollicitatie, wordt er doorgaans binnen één werkdag contact met je opgenomen. Het vinden van werk in Lelystad zal bij ons ongetwijfeld afgesloten worden met de perfecte baan voor jou. Via ons krijg je snel duidelijkheid over je sollicitatieproces. Bij een positieve uitkomst kan je snel beginnen met je baan, waarbij je een wekelijkse uitbetaling en goede pensioenregeling krijgt.