Vacatures in de lastechniek

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vacatures in de lastechniek

Bij Artiflex zijn er diverse banen in de lastechniek. Al ruim 15 jaar heeft een Artiflex een focus op de metaal en techniek. Dit is één van onze specialisme geworden. Wij hebben niet alleen medewerkers die weten wat het vak inhoudt, wij hebben ook een breed netwerk aan opdrachtgevers in de lastechniek. Dus ben jij op zoek naar lasser vacatures? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Werken als lasser

Wil jij werken als lasser? Wij zoek op zoek naar lassers die een of meerdere lasprocessen beheersen zoals Autogeen, MIG, MAG, TIG en OP. Wij hebben diverse lasser vacatures beschikbaar. MIG/MAG lasser, TIG lasser, samensteller/lasser, lasser/bankwerker. Wij hebben daarnaast ook mogelijkheden in de nieuwste technieken, zoals lasrobot programmeur of lasrobot operator. 

Lastechniek

Lassers zijn schaars op de arbeidsmarkt. Er is veel vraag naar. Het is echter niet makkelijk om een goede lasser te worden. Wil je een allrounder worden of houd je het bij een specialisme? Als lasser kun je gebruik maken van verschillende lastechnieken zoals MIG/MAG lassen of TIG lassen. Je kunt onder andere werken bij metaalbedrijven, bij een staalbouwer, op een scheepswerf of bij een machinebouwer. Je kunt als lasser ook met verschillende materialen werken zoals staal, roestvast staal, aluminium en kunststof. Als lasser zijn de mogelijkheden heel groot. 

Werken als lasser via Artiflex

Bij Artiflex gaan we op zoek naar een baan die bij jou past. Zowel de functie als de opdrachtgever waar je gaat werken. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je aan het werk gaat met goede voorwaarden. Je krijgt natuurlijk een mooi salaris. Daarbij horen ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij regelen jouw onkostenvergoeding zoals reiskosten, maar ook persoonlijke beschermingsmiddelen en eventuele scholingskosten zoals een VCA certificaat. Het is ons doel om jou voor lange tijd aan het werk te zetten. Je werkt eerst een periode via Artiflex en bij wederzijdse tevredenheid ga je vervolgens in dienst bij het bedrijf. 

Vacatures lastechniek

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze branche? Bekijk dan hieronder het vacatureoverzicht. Je vindt functies zoals: lasser, lasser tig, lasser mig/mag, samensteller/lasser, kunststof lasser, lasrobot programmeur, lasrobot operator, ijzerwerker en lasser/bankwerker. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op! Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

Hoe kan ik solliciteren op een lasser vacature?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche lastechniek onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.