Vacatures in de kunststof en rubber

operator
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Aan de slag in de kunststof en/of rubber branche

We krijgen allemaal dagelijks te maken met de materialen kunststof en rubber. Denk alleen al aan je auto. Dat er een industrie is voor deze materialen, is dus geheel logisch.

Lijkt het jou interessant om in de procesindustrie te werken, maar wil je eerst meer informatie? Lees dan deze pagina over de branche kunststof en rubber. Ook zie je onderaan deze pagina de openstaande vacatures in de kunststof- en rubberindustrie.

machine operator

Beschikbare functies in de kunststof en rubber

Bij Artiflex hebben we diverse vacatures procesindustrie. Zo kan je in de kunststof en rubber bijvoorbeeld werken als productiemedewerker, operator spuitgieter, kunststofbewerker, machinesteller, machineoperator kunststofverwerking en onderhoudsmonteur procesindustrie. Al deze functies hebben te maken met het product kunststof en/of rubber.

Ben je benieuwd naar andere banen in deze industrie? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier vind je al onze openstaande vacatures terug.

Spuitgieten

Spuitgieten is een vormgeeftechniek voor thermoplasten en thermoharders met een laag smeltpunt. Met spuitgieten wordt kunststof dat aangevoerd wordt als granulaat of poeder, gesmolten tot een vloeibare massa en wordt deze onder hoge druk ingespoten in een matrijs (gietvorm) waarvan de holte de vorm is van het gewenste product. Door afkoeling stolt de kunststof en krijgt men het gewenste product. Spuitgieten is een van de meest gebruikte vormgevingstechnieken voor kunststof onderdelen.

Voordelen om via Artiflex te werken

Als je via Artiflex aan de slag gaat als bijvoorbeeld als spuitgiet operator, levert dat salaris op en een tijdelijk contract. Mocht je goed je best doen, is een contract voor lange tijd en direct in dienst bij jouw opdrachtgever, zeker de intentie. In jouw periode via Artiflex kan je laten zien wat je waard bent en maak je van A tot Z kennis met het werk. Ook hebben we bij diverse opdrachtgevers de mogelijk om direct in dienst te treden bij het bedrijf. Je bent dan niet in dienst van Artiflex als uitzendkracht. Dit heet Werving & Selectie. Dit is per opdrachtgever afhankelijk van de voorkeur. 

Wij zorgen tot slot voor de juiste beschermingsmiddelen en is het mogelijk om jouw VCA-certificaat (kosteloos) via Artiflex te behalen.

 

Solliciteren op een procesindustrie vacature bij Artiflex

Vind de juiste vacature monteur procesindustrie bij ons! Hieronder tref je een overzicht van de vacatures in de rubber- en kunststofindustrie. Heb je een uitdagende vacature gevonden? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog een vraag over de vacature of over de branche? Neem dan telefonisch contact op via deze pagina.

Doe je liever een open sollicitatie zodat we samen met jou kunnen kijken naar een geschikte baan? Laat dan hier je gegevens achter.