Vacatures in de interieurbouw

houtbewerkers
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

aan de slag in de interieurbouw

Op zoek naar interieurbouw vacatures? Dan zit je goed bij Artiflex!

De interieurbouw is een branche waar Artiflex al jaren in actief is. Wij hebben diverse vacatures bij verschillende opdrachtgevers. Ook bij jou in de regio is altijd wel een mooie vacature te vinden! Aan welke functies moet je denken als je wilt werken in de interieurbouw? Je kunt werken als interieurbouwer, meubelmaker, keukenmonteur, vloerenlegger, meubelspuiter, machinaal houtbewerker en timmerman.

Heb je nog geen ervaring in de interieurbouw of meubelmakerij? Geen probleem! Wij hebben opdrachtgevers die openstaan voor personen die het vak graag willen leren. Met de goede motivatie en juiste drive gaat dat helemaal goed komen!

werken in de werkplaats of op locatie

Je komt een interieur tegen op allerlei plekken. In huis, op kantoor, in winkels of bij de tandarts, maar ook op jachten, caravans of brandweervoertuigen. De interieurbouw is heel breed. Om te beginnen werk je in de werkplaats of op locatie. In de werkplaats houd je je bezig met het verwerken van allerlei materialen tot onderdelen of hele producten. Onderdelen voor werkplekken, keukens of badkamer. Producten zoals kasten, opbergruimtes en tafels. Dit kan handmatig zijn of machinaal met bijvoorbeeld zaagmachines. Je kunt natuurlijk ook op locatie werken. Je gaat de onderdelen of producten monteren, maar het kan ook zijn dat je deze op locatie maakt en monteert.

via artiflex werken in interieurbranche

Artiflex helpt je niet alleen bij het vinden van een nieuwe uitdaging, maar wil er ook samen met jou voor zorgen dat je gaat werken tegen goede voorwaarden. Als je via ons gaat werken krijg je een flexibel contract, maar is het de bedoeling dat jij na verloop van tijd bij onze opdrachtgever in dienst gaat. Dit gebeurd na wederzijdse tevredenheid van jou en het bedrijf. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat je het afgesproken loon op tijd betaald krijgt, netjes reserveringen en vakantiegeld opbouwt en voorzien wij in de noodzakelijke onkostenvergoeding. Mis je bepaalde certificaten, maar heb je deze wel nodig? Dan gaan we samen kijken of wij dit voor jou kunnen regelen.

Ben jij op zoek naar een interieurbouw vacature?

Kijk snel naar ons vacatureoverzicht onderaan deze pagina. Je vindt functies zoals: interieurbouwer, keukenmonteur, meubelmaker, machinaal houtbewerker, timmerman, vloerenlegger, interieurbouwer jachtbouw en meubelspuiter. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op!

Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

 

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche interieurbouw onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.