Vacatures in de timmerbranche

werken in de bouw
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Aan de slag bij een timmerbedrijf 

Ben jij een ‘handige Harry’ die goed kan timmeren? Bij Artiflex hebben we meerdere timmerbedrijf vacatures open staan. Wil je werken als timmerman of heb je interesse om te gaan werken als timmerman? We geven je meer informatie én je vindt een overzicht van onze openstaande vacatures bij timmerbedrijven. Sla spijkers met koppen en ga aan de slag!

Soorten werkzaamheden

Onder timmerwerk valt alles in en om het huis wat van hout is of van hout kan worden gemaakt, inclusief de afwerking. Van een kastenwand op maat tot renovatie van kozijnen, tot een complete verbouwing. Werkzaamheden die een timmerman uitvoert zijn veelzijdig. 

De producten moeten ook gemaakt worden voor de timmerindustrie. Zo kan je dus ook in een werkplaats werkzaam zijn voor het vervaardigen van deze producten. 

Een timmerman in de buitendienst is werkzaam in de volgende branches: nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

houtbewerking

Mogelijkheden bij Artiflex

Niet alleen voor timmermannen hebben wij bij Artiflex mogelijkheden, maar ook voor calculators, houtbewerkers, montagemedewerkers en werkplaatstimmermannen. Dit alles bij een timmerbedrijf.

Ook zonder ervaring ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse vacatures open staan als leerling (werkplaats)timmerman bij diverse timmerbedrijven. Je wordt in de praktijk opgeleid en ook bestaat de mogelijkheid een opleiding te volgen. Doe je bij het timmerbedrijf goed je best en zijn ze erg tevreden? Dan maak je kans op een contract rechtstreeks bij het bedrijf.

Bij Artiflex heb je de mogelijkheid jouw VCA-certificaat (kosteloos) te behalen. Ook zullen we je indien nodig voorzien van diverse persoonlijke beschermingsmiddelen.

Vacatures in de timmerindustrie

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar de vacature timmerman? In het overzicht onderaan de pagina tref je diverse timmerwerk vacatures. Je komt hier niet alleen de timmerman vacature tegen, maar ook vacatures als assemblagemedewerker, (leerling) timmerman, timmerman GWW, zager, werkplaatstimmerman, machinaal houtbewerker, calculator, (leerling) houtbewerker, medewerker timmerfabrieken montagemedewerker kozijnen. Je bent hierbij in dienst van een timmerbedrijf. De timmerbedrijf vacatures staan door heel Nederland open.

Hoe kan ik solliciteren?

Klik op de timmerbedrijf vacature die jouw interesse heeft gewekt. Via de rode button ‘solliciteren’ kan je jouw gegevens bij ons achterlaten. Liever een andere vacature in de bouw? Bekijk hier alle vacatures in de bouw. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen.

Zit er geen passende functie tussen voor jou? Je kunt hier een open sollicitatie doen zodat we samen naar de mogelijkheden gaan kijken. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.