Vacatures in de kozijnenbranche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de kozijnenbranche

Binnen de bouw en montage heb je ook de mogelijkheid om te werken bij een bedrijf dat kozijnen produceert of monteert. Je kunt je zo specialiseren op het gebied van kozijnen en een echte allrounder worden. Wij hebben diverse vacatures in de kozijnenbranche beschikbaar. Banen waar je aan kunt denken zijn onder andere kozijnenmonteur, spuiter, verkoper, technisch medewerker en monteur kunststof kozijnen.

Opleiding en mogelijkheden in de kozijnenindustrie

Er zijn meer bedrijven in Nederland alleen actief in de kozijnen dan dat je in eerste instantie denkt. Je vindt dan ook door heel Nederland een opdrachtgever die bij je kan passen. Om het vak te leren is geen specifieke opleiding beschikbaar. Er wordt wel geraden de mbo-opleiding tot (Allround) Timmerman te volgen.

Heb je nog geen ervaring in de kozijnenindustrie? Ook dat is geen probleem bij Artiflex! Er zijn genoeg opdrachtgevers die jou, indien je over de juiste motivatie beschikt, on-the-job willen opleiden als bijvoorbeeld kozijnenmonteur.

 

VCA in de kozijnen branche

Een aantal opdrachtgevers stelt het VCA-certificaat als vereiste. De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Artiflex maakt het mogelijk om je VCA kosteloos te behalen wanneer je bij ons in dienst bent als bijvoorbeeld monteur van (kunststof)kozijnen.

Solliciteren bij Artiflex

Heeft de kozijnen branche jouw interesse gewekt en zie je het zitten om hierin aan de slag te gaan? Mooi! We ontvangen graag jouw sollicitatie. Onderaan deze pagina tref je een overzicht met de openstaande vacatures binnen de kozijnenbranche. Heb je de vacature gevonden die jou het meest aanspreekt? Solliciteer dan direct! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de recruiter die bij de vacature staat met al jouw vragen.

Liever iemand telefonisch spreken dichter bij jouw woonplaats? Zoek dan via deze pagina het juiste nummer op.

De kozijnenbranche niet de gewenst branche waarin jij wilt werken? Geen probleem. Je kunt via dit overzicht al onze openstaande vacatures bekijken. Ook in andere branches dus. Je kunt tot slot ook een open sollicitatie versturen zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Hopelijk tot snel!