Vacatures in de schoonmaak branche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Aan de slag als dakdekker!

Als bouwtechnisch specialist heeft Artiflex al sinds jaar en dag vele vacatures dakbedekking. Dankzij onze vaste klantenkring hebben wij meerdere mogelijkheden, zowel voor leerlingen als ervaren dakdekkers.  Wij zoeken niet alleen de juiste functie, maar ook het bedrijf wat bij jou past bij jou in de regio! Wij hebben diverse dakdekker vacatures op verschillende ervaringsniveaus. Leerling, assistent, zelfstandig of meewerkend voorman. Daarnaast hebben wij specialistische functies openstaan zoals dak- en zinkwerker, monteur dakbeveiliging en meewerkend voorman dakrenovatie. 

Werken op het dak

Als dakdekker werk je met kunststof en bitumen op platte of flauw hellende daken. je werkt aan nieuwbouwprojecten, renovaties van woningen en in de utiliteitsbouw. Naast het aanbrengen de dakbedekking behoren slopen, herstellen en onderhouden ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Gezien de diversiteit van projecten kom je in contact met mensen uit verschillende bouwdisciplines. Samenwerken is dan ook een belangrijk aspect in jouw werk als dakdekker.

Werk als dakdekker met of zonder ervaring

Wij zijn op zoek naar dakdekkers met ervaring die bij voorkeur een opleiding in de dakbedekking hebben gevolgd. Ben jij nog met een opleiding bezig of ben je van plan deze te gaan volgen? Dan ben je ook zeker welkom! Uiteraard verstrekken wij alle nodige PBM's voor je. Mocht het geval zijn dat je een aanvullende cursus nodig hebt zoals een VCA certificaat, veilig werken op daken of veilig werken op hoogte dan kan Artiflex dit voor jou regelen.

Voordelen werken via Artiflex

Als je via Artiflex aan de slag gaat als dakdekker, levert dat salaris op en een tijdelijk contract. Als zowel jij als de opdrachtgever tevreden is, dan is een contract voor lange tijd bij het dakdekkersbedrijf zeker de intentie. 

Uiteraard profiteer je ook van de secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding en alle nodige pbm's. Tenslotte regelen onze gezellige opdrachtgevers geregeld leuke uitjes voor hun medewerkers waar jij natuurlijk ook aan deel mag nemen.

Vacatures dakbedekking

Onderaan vind je een overzicht van alle vacatures in de dakbedekking. Er staan voor diverse functies vacatures open. Denk daarbij aan functies zoals: dakdekker, leerling dakdekker, assistent dakdekker, ervaren dakdekker, meewerkend voorman en monteur dakbeveiliging. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op! Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

Hoe kan ik solliciteren?

Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.