Vacatures in de hoveniersbranche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de hoveniersbranche

Heb je groene vingers en wil je hier graag iets mee doen? Bij Artiflex kan het. Wij bieden diverse mogelijkheden om als hovenier aan de slag te gaan. Of je nou een ervaren hovenier bent of juist nog weinig ervaring hebt, wij zoeken naar de juiste passende baan in het groen. We hebben meerdere hovenier vacatures openstaan bij diverse opdrachtgevers in de hoveniersbranche.

hovenier-onderhoud-hoek-hoveniers

Aan de slag als hovenier

Als hovenier ben je in dienst van een hoveniersbedrijf. Je houdt je bezig met het onderhouden en aanleggen van tuinen en andere groenobjecten. De werkzaamheden die hier zoal bij komen kijken: zaaien, planten, snoeien, onkruid wieden, maaien en bemesten. Als je steeds meer thuis bent in het vak, kan je op termijn ook gaan ontwerpen, graafwerkzaamheden uitvoeren, de inrichting van tuin en gazon doen, sierbestrating aanleggen en het plaatsen van schuttingen, vlonders en veranda’s. 

De functie van hovenier wordt ook weleens omschreven als tuinman of tuinvrouw. Je bent voornamelijk werkzaam in de particuliere sector, dus bij mensen thuis. Om deze reden is het noodzakelijk dat je een net voorkomen hebt. Een hovenier beschikt daarnaast over de juiste kennis van bloemen en planten. 

Bij voorkeur heb jij een mbo-opleiding in het groen afgerond. Heb je dat niet, laat je vooral niet tegenhouden om te solliciteren op een van de vacatures groenvoorziening. We vinden de juiste baan, passend bij jouw wensen. Ook als je uit een andere branche komt dan de groenbranche.

Diverse banen in het groen

Niet alleen hebben we de vacature van hovenier aanleg en hovenier onderhoud openstaan in het groen, maar zijn we ook op zoek naar boomverzorgers, boomrooiers, tractorchauffeurs en voormannen. Ben je meer op zoek naar een baan in de groenvoorziening, zoals maaimachinist, groenvoorziener of greenkeeper, solliciteer dan op deze pagina

Voordelen werken via Artiflex

Als je via Artiflex aan de slag gaat als bijvoorbeeld hovenier, levert dat salaris op en een tijdelijk contract. Mocht je goed je best doen, is een contract voor lange tijd bij het hoveniersbedrijf zeker de intentie. 

Wij zorgen daarnaast voor de juiste beschermingsmiddelen en is het mogelijk om jouw VCA-certificaat (kosteloos) via Artiflex te behalen.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren kan op meerdere manieren. Solliciteer op één van de beschikbare vacatures onderaan deze pagina of doe een open sollicitatie via het formulier. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.