Vacatures in de 

grond- weg- en waterbouw

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de grond- weg- en waterbouw

Artiflex is van oudsher gespecialiseerd in de infra. Al ruim 15 jaar bemiddelen wij in de mooiste GWW vacatures. In al die jaren hebben we een goed netwerk opgebouwd met opdrachtgevers in alle regio's. Ben jij op zoek naar een baan in de wegenbouw, in het grondwerk of in de waterbouw? Dan staat Artiflex voor jou klaar. Wij hebben meer dan vijftig grond, weg en waterbouw vacatures. Ongetwijfeld zit een functie tussen die uitstekend bij jou past! Voorbeelden van functies in de GWW zijn grondwerker, stratenmaker, opperman, shovelmachinist, mobiele kraanmachinist, machinist minigraver, machinist graafmachine, chauffeur, calculator en werkvoorbereider.

kraanmachinist

Bijdragen aan een betere infrastructuur

Werken in de grond- weg- en waterbouw betekent dat je kan bijdragen aan een betere infrastructuur. Je gaat voornamelijk aan de slag op grootschalige projecten waar je samenwerkt met collega's en andere bedrijven. Het kan echter ook voorkomen dat je op een kleinschalig project terecht komt. De locaties zullen variëren. Het kan voorkomen dat je werkt aan een straat in het centrum van de stad of dat je een grootschalige klus in de polder hebt. Jouw werk is in ieder geval afwisselend!

Ook zonder ervaring in GWW ben je welkom!

Gezien de diversiteit in functies, is er een ook een variatie aan opleiding in de grond- weg- en waterbranche. De meest algemene opleiding is MBO Vakman gww. Tijdens de opleiding leer je verschillende onderdelen die van belang zijn bij de GWW. Verder zijn er ook opleiding richting stratenmaker of kraanmachinist. Onze opdrachtgevers hebben een voorkeur voor kandidaten met één van deze opleidingen. Dit betekent echter niet dat er geen interesse is zonder de opleiding. Werken in de GWW staat gelijk aan de competenties flexibele instelling, goede fysieke conditie, handigheid, teamplayer en goede communicatie vaardigheden. Beschik jij over deze competenties? Dan ben jij geschikt om te werken in de grond- weg- en waterbouw! Zonder ervaring worden jou de kneepjes van het vak geleerd. In de praktijk bij de opdrachtgever. Wij staan je bij als je eventueel een aanvullende cursus moet behalen zoals een VCA certificaat. Tenslotte verstrekken wij ook PBM's die noodzakelijk zijn voor het werk. 

Vacatures in de GWW

Ben je benieuwd naar ons vacatureaanbod bij een van onze GWW bedrijven? Bekijk dan hieronder het vacatureoverzicht. Je vindt functies zoals: Grondwerker, leerling grondwerker, chauffeur, opperman, shovelmachinist, mobiele kraanmachinist, stratenmaker, leerling stratenmaker, voorman GWW, machinist mobiele kraan, medewerker boorploeg, machinist, opperman stratenmaker, machinist graafmachine, kraanmachinist en calculator werkvoorbereider. Heb je interesse in één van deze vacatures? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op!

Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

 

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche grond- weg- en waterbouw onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.