Vacatures in de groenvoorziening

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in het groen

Al 15 jaar heeft Artiflex de mooiste vacatures in groenvoorziening. Ben je op zoek naar een baan in de groenvoorziening die echt bij jou past? Dan kan Artiflex jou helpen. Voorbeelden van functies in de groenvoorziening zijn medewerker groenvoorziening, boomverzorger, machinist, greenkeeper, medewerker bosmaaier, voorman groenvoorziening of hovenier. Wij hebben meerdere vacatures bij een groot aantal groenvoorziening bedrijven waar we al jaren mee samenwerken.

Mogelijkheden in de groenvoorziening

Ervaring in de functie van groenvoorziener, machinist, quadchauffeur, medewerker groenvoorziening of bijvoorbeeld als voorman heeft de voorkeur van Artiflex en onze opdrachtgevers. Daarnaast heeft een opleiding in de groene richting op VMBO/MBO niveau de voorkeur. Het is echter zo dat als je niet over specifieke ervaring in de groenvoorziening beschikt je wel kunt solliciteren. Het kan namelijk zijn dat je bijvoorbeeld wilt overstappen vanuit een andere branche. Dan behoort een gegronde combinatie van motivatie en een instapfunctie bij een van onze groenvoorziening bedrijven tot de mogelijkheden. Uiteraard verstrekken wij PBM's en regelen wij indien passend bij de uitdaging een aanvullende cursus zoals het behalen van een VCA certificaat.

mallenmaker-timmerman-beton-mombarg

Vaste baan in de groenvoorziening

Het is ons doel om jou te plaatsen bij een groenvoorziening bedrijf dat bij jou past en waar je voor lange tijd aan de slag kan gaan. Je gaat werken via Artiflex, maar bij wederzijdse tevredenheid ga je na deze periode in dienst bij onze opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat jij een vaste baan krijgt!

Vacatures groenvoorziening

Onderaan vind je een overzicht van alle vacatures in groenvoorziening. Er staan voor diverse functies vacatures open. Denk daarbij aan functies zoals: groenvoorziener, medewerker groenvoorziening, boomverzorger, maaimachinist, greenkeeper, medewerker bosmaaier, voorman groenvoorziening en uitvoerder groenvoorziening. Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

 

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de groenvoorziening onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.