vacatures in het Glaszetten

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken als glaszetter

Een glaszetter is een vakman die alle werkzaamheden verricht die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van woningen, broeikassen, kantoren, en winkels. Dit gebeurt in zowel nieuwbouw als bij verbouw (renovatie). In veel gevallen is een glaszetter in dienst van een schildersbedrijf. Voor deze functie moet je het niet erg vinden om regelmatig buiten te werken en op hoogte. Is dit voor jou geen bezwaar en lijkt werken met glas je een uitdaging? Wij voorzien je graag van meer informatie over de glasbranche. Daarnaast hebben wij meerdere vacatures glaszetter open staan. Lees snel verder!

Houtrot

Houtrot is een aantasting van het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant zie je niet direct dat het hout is aangetast, zeker niet met geschilderd houtwerk. Als glaszetter is het aan jou de taak om houtrot te signaleren en het zou helemaal mooi zijn als je dit kunt repareren.

 

Werken als leerling glaszetter

We hebben niet alleen de vacature glaszetter beschikbaar, maar ook de vacature leerling glaszetter. Ideaal dus voor mensen die hun eerste stappen in deze branche willen zetten of wanneer je een carrièrewissel wilt maken In de praktijk zul je door een ervaren vakman worden opgeleid tot een volwaardig glasmonteur. Je zult eerst een periode via Artiflex doorlopen, maar de intentie is om jou na een proefperiode in dienst te laten treden bij een leuke opdrachtgever. Dit kan al na 9 maanden! Wil je meer informatie over het traject als leerling glaszetter? Neem telefonisch contact met ons op.

Je veiligheidscertificaat behalen

Bij veel bedrijven waar glaszetters werken is het verplicht om een veiligheidscertificaat te hebben, een zogenoemd VCA certificaat. Dit staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemer. Het basis certificaat, is vaak voldoende. Als je reeds in het bezit bent van die certificaat is dit mooi meegenomen. Als dit niet het geval is, kan je dit certificaat op kosten van Artiflex behalen. Veel bedrijven zijn VCA gecertificeerd, waardoor het een must is dat jij dit certificaat hebt.

Solliciteren bij Artiflex als glaszetter

Zie jij de vacature glaszetter bij jou in de buurt die je interesse heeft gewekt? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd contact met je op. Je kunt solliciteren door de vacature te openen en te solliciteren door middel van de rode knop. Eerst nog vragen over de glaszetter vacature? Aan de linkerkant van de pagina zie je recruiter staan met wie jij contact kunt opnemen. 

We hopen spoedig met jou kennis te maken! Wie weet ga jij wel heel snel aan de slag als (leerling) glaszetter via Artiflex

Benieuwd naar al onze andere vacatures? We verwijzen je graag naar deze pagina. Liever een open sollicitatie versturen? Dat kan via deze link