Vacatures in de Farma branche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de farmacie 

Artiflex is gespecialiseerd in technische functies in de farmacie. Wij hebben voornamelijk operator functies bij fabrikanten, maar ook monteurs in deze branche kunnen bij ons terecht. Heb jij interesse om als operator aan de slag te gaan in deze branche, dan kan Artiflex je daarbij helpen. Benieuwd naar onze vacatures farmacie? Lees snel verder!

Wat houdt farma in?

Het woord 'farma' staat voor farmaceutische industrie. In deze branche worden verpakte geneesmiddelen geproduceerd. In dit type industriesector vindt veel onderzoek en ontwikkeling plaats. Een actueel voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van het corona vaccin. Fabrikanten van geneesmiddelen zijn meestal actief over de hele wereld. Als je in deze branche gaat werken, kan het best zijn dat jij bijdraagt aan de geneesmiddelen beschikbaarheid  en volksgezondheid in bijvoorbeeld Indonesië. Maar natuurlijk ook de paracetamol in jouw lokale drogisterij. Fabrikanten leveren meestal aan de geneesmiddelen groothandel die vervolgens de distributie verzorgt aan drogisterijen, apotheken en supermarkten.  

Werken in de farma via Artiflex

Als je via Artiflex aan het werk gaat in de farmaceutische industrie krijg je in eerste instantie een tijdelijk contract. Het kan echter ook  voorkomen dat de opdrachtgever jou direct wil overnemen. Je treedt dan rechtstreeks in dienst bij het bedrijf zelf. 

Ook ontvang je natuurlijk een salaris gebaseerd op de CAO die de opdrachtgever hanteert, krijg je van ons PBM’s, kun je diverse certificaten behalen én ontvang je secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten. Wordt er in ploegen gewerkt, krijg je hier uiteraard een toeslag voor betaald.

Artiflex heeft een aantal mooie vacatures farmaceutisch operator. Deze kun je hieronder terugvinden.

Solliciteren op farmaceutisch operator vacatures

Ben jij enthousiast geworden en geïnteresseerd in onze farma vacatures? Dat is mooi! We willen je graag uitnodigen deze te bekijken onderaan deze pagina en te solliciteren. Je kunt dit doen door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

Is de farma niet helemaal wat je zoekt, maar je bent wel benieuwd naar bijvoorbeeld operator vacatures in een andere branche. Geen probleem! Op deze pagina vind je al onze openstaande vacatures in diverse branches. Als je wilt kun je ook een open sollicitatie sturen via dit formulier.

Liever direct contact met een van onze collega’s? Raadpleeg het telefoonnummer hier