Vacatures in Dordrecht

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Dordrecht? Dat gaan we regelen!

Als je wilt werken in Dordrecht, dan moedigen wij die ambitie zeker aan! Check verschillende en uitdagende vacatures in de bouw en techniek, zoals installatiemonteur, ijzerwerker of timmerman. Er zijn staan genoeg vacatures in Dordrecht die door jou vervuld kunnen worden!

Je spendeert veel uur van je week op je werk, dus is het belangrijk om een baan te vinden waar je genoeg voldoening en uitdaging uithaalt. Zit jij er al een tijdje over na te denken om iets anders te gaan doen? Bekijk dan de onderstaande vacatures om je alvast te oriënteren. Er zit vast wat bij wat jou aanspreekt! Je kunt ook een voor een tijdelijke functie kiezen, om zo bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. 

Ben je nog niet bekend met Artiflex? Lees meer over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook langskomen voor een kop koffie, want dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Ook kunnen wij je helpen bij het opstellen of verbeteren van je cv en je motivatiebrieven. Net dat beetje extra hulp kan namelijk een groot verschil maken bij het solliciteren! 

Wil je werken in Dordrecht, of in de buurt van Dordrecht, bekijk dan onze vacatures. Scroll door de verschillende opties heen en vind jouw perfecte baan!