Vacatures in Doetinchem

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vacatures in Doetinchem en omgeving

Bij Artiflex vind je altijd een baan die bij jou past. Dit lukt ons omdat we samenwerken met de mooiste regionale bedrijven in Doetinchem. Doordat deze bedrijven continu in ontwikkeling zijn, hebben wij ook veel functies beschikbaar in verschillende vakgebieden. Hierdoor kun je dus ook écht een functie vinden die bij jou past! Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de regio Doetinchem? Dan stellen wij je graag voor aan een van onze opdrachtgevers.

Fulltime of parttime vacatures in Doetinchem

Wij vinden het belangrijk dat je een functie vindt die bij je past, het bedrijf bij je past, maar ook zeker de werktijden bij je passen. Samen kijken we naar de mogelijkheden, zodat jij privé en werk goed kan combineren. Wil jij fulltime óf juist parttime aan de slag, Artiflex heeft verschillende vacatures beschikbaar in de regio Doetinchem. 

Vind gemakkelijk een vacature in de regio Doetinchem

In Doetinchem hebben we verschillende vacatures beschikbaar. Wil jij aan de slag in de bouw als bijvoorbeeld timmerman, montagemedewerker, schilder of interieurbouwer? Herken jij jezelf meer in een functie van kanter, lasser, spuiter, poedercoater of operator? Óf ben jij op zoek naar een baan in de logistiek zoals productiemedewerker, magazijnmedewerker of heftruckchauffeur? Ook zonder ervaring kun je bij Artiflex terecht. We hebben namelijk meerdere leerling vacatures openstaan. Zo kun je  werken en leren tegelijk én verdien je ook nog een aardig zakcentje. Kortom, zoek jij een vacature in de regio Doetinchem, bekijk dan al onze vacatures hieronder.

Artiflex helpt jou aan een baan die écht bij jou past!

Iedere dag helpt Artiflex Achterhoek mensen aan een nieuwe leuke baan. Dit doen we met een team van vijf echte Achterhoekers. Doordat we de regio goed kennen en al jarenlang persoonlijk contact hebben met bedrijven in de techniek, metaal, logistiek en infra in de regio Doetinchem, kunnen we snel schakelen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we altijd jouw wensen en eisen voordat we je voorstellen. Eenmaal aangenomen bij onze opdrachtgever in de regio Achterhoek of omgeving blijven we regelmatig in contact met je om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en helemaal op je plek zit bij je nieuwe baan.