Vacatures coating en stralen

coaten
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Coaten, stralen en spuiten

Staal, aluminium, glas, hout, polyester en kunststof. Vrijwel al deze materialen zijn te coaten, stralen of spuiten. Van auto-onderdelen tot kantoormeubilair. Van straalconstructies tot fietsen. Je komt te werken in een werkplaats of op locatie bijvoorbeeld op een fabriek. De mogelijkheden zijn enorm. Binnen deze branche vallen naast het poedercoaten, stralen en spuiten ook werkzaamheden zoals natlakken, conserveren, thermisch spuiten en ontlakken. Door de diversiteit aan toepassingen zijn er meerdere beroepen binnen de coatings zoals poedercoater, straler, spuiter, operator, productiemedewerker en industrieel straler of spuiter.

tankreiniger

Werken via Artiflex als poedercoater of thermisch spuiter?

Als je via Artiflex aan het werk gaat krijg je een tijdelijk contract, maar het is ook mogelijk dat een opdrachtgever je direct in dienst wil hebben. Hoe dan ook is het de bedoeling dat jij in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Het is namelijk ons doel om voor jou een passende te baan te vinden waar je voor lange tijd aan de slag gaat. Oftewel een vast contract! Daar streven we samen naar. Artiflex heeft een mooi netwerk opgebouwd met bedrijven in de coatings en stralen waardoor de kans groot is dat er een mooi bedrijf tussen zit waar jij je helemaal thuis zal voelen.

In de periode via Artiflex ervaar je dubbel zoveel voordelen. Namelijk onze voordelen, maar ook die van de opdrachtgever. Uiteraard zorgen wij dat je secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding krijgt, maar voorzien jou ook van persoonlijke beschermingsmiddelen en helpen jou bij eventuele scholing. Natuurlijk ben je ook welkom op onze vrijdagmiddagborrels en kun je af en toe een presentje van ons verwachten. Omdat dit ook het geval is bij onze opdrachtgevers profiteer jij extra veel voordelen. Dus ben je op zoek naar coating vacatures zoals een poedercoater vacature? Kijk dan snel verder op deze pagina!

Coating vacatures

Onderaan vind je een overzicht van alle coating vacatures. Er staan voor diverse functies vacatures open. Denk daarbij aan functies zoals: Productiemedewerker lakkerij, straler, poedercoater/ spuiter, operator coating, machine operator, poedercoater, industrieel spuiter, operator poedercoater, productiemedewerker en leerling operator.  Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op!

Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

 

Hoe kan ik solliciteren op een vacature poedercoater?

Bekijk de beschikbare vacatures in deze branche coating en stralen onderaan de pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.