Vacatures in CNC bewerking

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de CNC bewerking

Binnen de techniek heb je wellicht de term CNC bewerking weleens voorbij horen komen. CNC staat voor Computer Numerical Control. Kort gezegd is het een manier om producten op zeer nauwkeurige wijze te bewerken tot een eindproduct. Dit kan hout, kunststof of metaal zijn. Het wordt ook wel CNC verspanen genoemd.

Wanneer jij een ervaren vakkracht bent in de CNC bewerking, mag jij jezelf een specialist noemen! Binnen de CNC bewerking hebben wij bij Artiflex een aantal mooie vacatures open staan zoals CNC draaier, CNC frezer, CNC kanter en operator snijmachine. Bekijk de openstaande verspaning vacatures onderaan de pagina.

Verspaning vacatures

Verspanen is het bewerken van materiaal met machinegereedschap, waarbij delen van het materiaal worden weg weggenomen. Deze weggenomen delen worden spanen genoemd. Denk bijvoorbeeld aan frezen, boren, zagen of schuren. Verspanen kan plaatsvinden in de hout-, metaal- en kunststofbewerking. We hebben het hier over de computergestuurde draai- en freesmachines die zeer nauwkeurig zijn. 

operator-metaalpers

Met of zonder ervaring aan de slag in de CNC bewerking

De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat jij al ervaring hebt opgedaan in de CNC bewerking. De kans is echter groter dat jij hier nog geen ervaring mee hebt. Dit is geen probleem! Natuurlijk kunnen onze opdrachtgevers vakkrachten met ervaring gebruiken, maar als jij enige affiniteit hebt met de techniek en de juiste motivatie, kunnen wij wat voor je betekenen! Wij zorgen voor de juiste werkgever die jou opleidt tot bijvoorbeeld CNC draaier of frezer of machinaal houtbewerker. Misschien word je wel de mogelijkheid geboden een mbo opleiding te gaan doen tot Allround Verspaner.

Aan het werk in de CNC bewerking

Onderaan de pagina tref je een overzicht van de openstaande CNC vacatures. Hier staan bijvoorbeeld de CNC houtbewerking vacatures, CNC operator vacatures,  CNC frezer vacatures en CNC draaier vacatures. Je kunt solliciteren op een van deze vacatures. Onze recruiter zal dan spoedig contact met je opnemen.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij de vacature staat. Kom je er niet helemaal uit? Zoek dan het telefoonnummer op van de vestiging het dichtst bij jou in de buurt via deze pagina.

Toch in een andere branche aan de slag? Bekijk al onze openstaande vacatures hier. Je kunt ook een open sollicitatie versturen. We nemen dan contact met jou op!