Vacatures in de carrosserie en wagenbouw

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Functies in de carrosserie en wagenbouw

Artiflex is al jarenlang actief in de metaal, constructie, coating en interieurbouw. Al deze industrieën komen bij elkaar in de carrosserie en wagenbouw. Wij zijn daarom ook extra goed vertegenwoordigd in deze branche. Welke functies kom je zoal tegen in de carrosserie en wagenbouw? Carrosseriebouwer, autospuiter, monteur, bankwerker, chef werkplaats, lasser, constructiebankwerker/lasser, inbouwmonteur, interieurbouwer en plaatwerker zijn enkele concrete voorbeelden.

Ben je op zoek naar lasser vacatures of ben je geïnteresseerd in een vacature chef werkplaats? Wij hebben deze functies openstaan! Lees snel verder voor meer informatie.

Werkzaamheden bij een carrosseriebedrijf

Carrosseriebedrijven houden zich, zoals de naam al zegt, bezig met carrosserie en wagenbouw. Bij deze bedrijven bouw, repareer of onderhoud je onder andere carrosserieën, laadkleppen en trailers. Bij deze werkzaamheden gaat het voornamelijk om constructies. Het kan ook zijn dat het bedrijf verschillende specialismen heeft zoals transportkoelingen, verwarmingen en standkachels. Ook kan het voorkomen dat het gehele interieur van de wagen bij de werkzaamheden hoort. Bovendien kun je in deze branche ook verantwoordelijk zijn voor het spuitwerk van de wagens, het polyester van de trailer of het vervaardigen van kleine constructies.

 

Artiflex helpt jou aan een mooie baan!

Artiflex is op zoek naar vakmensen voor de carrosserie en wagenbouw! Ervaring in deze branche of in één van de takken zoals metaal, constructie, interieurbouw of coating heeft onze voorkeur. Wij staan echter ook open voor gemotiveerde krachten die nog geen ervaring hebben, maar wel willen investeren in carrière in deze branche. Dus heb jij geen opleiding of ervaring, dan ben je nog steeds van harte welkom! Ons doel? Het vinden van een vaste baan die bij jou past! Uiteraard met een goed salaris en de juiste arbeidsvoorwaarden. Wij voorzien tevens in reiskostenvergoeding, persoonlijke beschermingsmiddelen en scholingskosten. 

Hoe kan ik solliciteren op constructiebankwerker vacatures?

Is jouw interesse gewerkt en ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk dan hieronder het vacatureoverzicht. Solliciteer op één van deze vacatures en we nemen gegarandeerd direct contact met je op! Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een andere baan die bij jou past! We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.