Vacatures in de bouwmaterialen branche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de bouwmaterialen

De bouwmaterialen branche heeft vele raakvlakken met de bouwbranche. Binnen deze branche is er echter een breder scala aan functiegroepen te vinden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de showroom, in het magazijn, in de transport of op kantoor bij de administratie, marketing of verkoop. Daarnaast kun je werken in een bouwtechnische functie zoals opperman stratenmaker of montagemedewerker. Sinds de opstart van Artiflex in 2005 zijn wij een specialist in bouwtechnische functies. Waar dat voorheen vooral bij bouwbedrijven was, hebben we nu ook bij diverse groothandels mooie vacatures uitstaan. Denk aan functies als opperman stratenmaker of montagemedewerker timmerindustrie. 

machine operator

Aan de slag via Artiflex

Je gaat aan de slag via Artiflex. Wat kun je verwachten? Via ons krijg je een tijdelijk contract. Het is echter onze intentie om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk in dienst gaat bij de opdrachtgever. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van de wensen van jou en de opdrachtgever. En uiteraard of het van beide kanten bevalt. Het kan ook  voorkomen dat het bedrijf jou direct wil overnemen. Je treedt dan direct in dienst bij de opdrachtgever zelf. 

Werken via Artiflex betekend een correctie verloning zoals de medewerkers die in dienst bij het bedrijf. Jij krijgt dezelfde beloning als zij. Een salaris volgens de juiste CAO, persoonlijke beschermingsmiddelen en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto of reiskostenvergoeding. Via ons is het ook mogelijk om certificaten te behalen die vereist zijn bij de opdrachtgever. Tenslotte ben je altijd welkom op de vrijdagmiddag-, zomer- en kerstborrels die onze vestigingen houden.

Heb je bijvoorbeeld interesse in  vacatures montagemedewerker timmerindustrie? Lees dan snel verder!

Vacatures in de bouwmaterialen

Ben je geïnteresseerd? Wij zijn op zoek naar vakmensen zoals gereedschapsbeheerder, montagemedewerker, opperman stratenmaker en monteur groot materieel.

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures die wij hebben onderaan deze pagina. Ben je benieuwd naar alle vacatures die wij hebben in de bouwbranche? Bekijk hier alle vacatures in de bouw. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen.

Zit er geen passende functie tussen voor jou? Je kunt hier een open sollicitatie doen zodat we samen naar de mogelijkheden gaan kijken. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.