Vacatures bij bouwbedrijven

werken in de bouw
Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vind direct een passende baan bij een bouwbedrijf!

Werken bij een bouwbedrijf. Van timmerman tot uitvoerder. Artiflex helpt je graag aan baan die daadwerkelijk bij jou past! Al sinds de oprichting in 2005 is Artiflex gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen in de bouw. Wij hebben opdrachtgevers als partner waar wij al jaren zaken mee doen. Ons streven is dat jij in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Bij een groot deel van onze bedrijven is er bij wederzijds tevredenheid uitzicht op een vast dienstverband. 

Werken bij een bouwbedrijf

Bouwbedrijven zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhouden, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden. Omdat bouwbedrijven een breed pakket aan werkzaamheden kunnen de functies zeer uiteenlopen.

Functies binnen een bouwbedrijf zijn timmerman, metselaar, tegelzetter, stukadoor, schilder, installatiemonteur, badkamer monteur, loodgieter, werkvoorbereider, calculator en uitvoerder.

restauratie-5-orlyenendevoets

Met of zonder ervaring een baan in de bouw

Wij zoeken vakmensen met of zonder ervaring. Heb je een opleiding in de bouw genoten? Dan is dat een grote pre. Heb je nog geen ervaring, maar wil je graag overstappen vanuit een andere branche? Dan ben je ook welkom bij Artiflex. Met de juiste motivatie en instelling gaan we met jou in gesprek voor een instapfunctie bij een van onze opdrachtgevers. Uiteraard verstrekken wij PBM's en regelen wij indien passend bij de uitdaging een aanvullende cursus, zoals het behalen van een VCA certificaat.

Vacatures bij een bouwbedrijf

Ben je geïnteresseerd? Wij zijn op zoek naar vakmensen in de woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, op de bouwplaats of op kantoor. Wij zijn op zoek naar vakmensen voor verschillende functies. Je kunt dan denken aan de volgende functies: timmerman, metselaar, tegelzetter, dakdekker, montagemedewerker, betonreparateur, schilder, glaszetter, voorman, calculator, werkvoorbereider, uitvoerder, etc.

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures die wij hebben bij bouwbedrijven onderaan deze pagina. Ben je benieuwd naar alle vacatures die wij hebben in de bouwbranche? Bekijk hier alle vacatures in de bouw. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen.

Zit er geen passende functie tussen voor jou? Je kunt hier een open sollicitatie doen zodat we samen naar de mogelijkheden gaan kijken. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.