Vacatures in de betonbranche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Hard werken in de betonbranche

Heb jij energie voor tien en ben je geen klager? Dan kan de betonbranche wel eens wat voor jou zijn. Ook in deze branche kan Artiflex iets voor jou betekenen. Het werk is uitdagend, maar vergt zeker een goede conditie van het lichaam. Hard werken dus! Via deze pagina informeren we je over de beton bouw en vind je de openstaande beton vacatures. Hierbij kun je denken aan de vacature van betonboorder, betontimmerman, betonreparateur, productiemedewerker en operator beton. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Wat is beton?

Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal dat als bouwmateriaal wordt gebruikt. Het moderne beton is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit een of meer toeslagmaterialen zoals zand, grind of steenslag. Cement heeft de eigenschap dat het door toevoeging van water verhardt.

Goed beton is een mengsel waarin de korrelgroottes van de verschillende soorten zand en grind, in de juiste hoeveelheden, elkaar zodanig aanvullen dat het mengsel uithardt tot een steenachtig en standvastig materiaal. In tegenstelling tot sommige soorten gips lost uitgehard beton niet meer op in water.

mallenmaker-timmerman-beton-mombarg

Een nieuwe uitdaging in het beton

De beton industrie is een ontzettend brede branche. Er staan dan ook veel verschillende vacatures open in de betonindustrie. Bij Artiflex tref je bijvoorbeeld de vacature van betontimmerman, betonreparateur, betonboorder, (technisch) productiemedewerker, mallenmaker of operator beton. Ook kan je eventueel op kantoor aan de slag als  calculator, tekenaar of werkvoorbereider.
Artiflex streeft naar een uitdaging voor de lange termijn.

Liever als leerling starten?

Ook dat kan. Veel van de beton bedrijven staan open voor gemotiveerde (jonge)mannen die beschikken over een goede motivatie. Als jij van hard werken houdt en nieuwsgierig bent naar de cement branche, kan je al besluiten te solliciteren op een van onze openstaande vacatures. Dat jij nog geen ervaring hebt, hoeft niet voor problemen te zorgen. In de praktijk zal jij worden opgeleid. Wellicht ga je wel een mbo-3 opleiding tot betonreparateur volgen. Wij kunnen jou eventueel helpen aan de benodigde certificaten.

 

Ga aan de slag!

Een leuke vacature beton tegen gekomen? Solliciteer direct! Ben je benieuwd welke vacatures wij nog meer open hebben staan? Dat kan via deze pagina. Spreek je liever een van onze collega’s telefonisch? Zoek dan via deze pagina naar de vestiging bij jou in de buurt.