Vacatures in de automotive branche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in de autobranche

Heb jij altijd al een passie voor auto’s gehad en wil je hierin jouw nieuwe droombaan vinden? Bij Artiflex kan het! Binnen de automotive hebben wij diverse vacatures open staan die wellicht bij jou passen. Onderaan deze pagina vind je diverse automotive vacatures zoals automonteur, servicemonteur, monteur bedrijfswagens en chef werkplaats.

Uitdagende banen in de automotive

De automotive is een grote branche. Het is één van de grootste economische sectoren. De automotive is alles wat te maken heeft met auto’s en andere motorvoertuigen. Het werk is uitdagend en afwisselend. Elke dag krijg je te maken met andere onderhoudswerkzaamheden of storingen. Wil jij werken in de automotive? Lees snel verder!

 

 

BBL-opleiding tot automonteur

Doe jij een BBL-opleiding tot autotechnicus? Bij diverse opdrachtgevers kunnen wij voor jou een leerplek regelen! Schroom dus zeker niet als je nog niet klaar bent met je opleiding. Veel bedrijven staan te springen om startende monteurs die een opleiding eerste of tweede (bedrijfs)autotechnicus volgen, of gevolgd hebben. Natuurlijk hebben we ook autobranche vacatures beschikbaar waar meer ervaring vereist is.

automonteur

Goede voorwaarden via Artiflex

Bij Artiflex wordt je goed betaald volgens het CAO van de opdrachtgever. Bedrijven zijn namelijk verplicht om elke werknemer met dezelfde leeftijd en dezelfde functie, hetzelfde uurloon uit te keren. Er bestaat namelijk een wet over ‘de Inlenersbeloning’ die ervoor zorgt dat je hetzelfde loon krijgt én ook dezelfde toeslagen en vergoedingen die je bij hen in loondienst anders ook zou krijgen. In de meeste gevallen wordt de CAO Metaal en Techniek gevolgd. 

Daarnaast doen we er alles aan een baan te vinden waar jij voor langere tijd aan de slag kunt. Dit is altijd de intentie, mits jij er zelf voor kiest tijdelijk aan de slag te gaan. Na een periode via Artiflex krijg jij bij gebleken geschiktheid een contract aangeboden bij het bedrijf waar jij werkt.

Vacatures en solliciteren in de autobranche

Zoals eerder genoemd hebben wij uitdagende banen in de automotive. Je kunt via ons aan de slag als (leerling) automonteur, chef werkplaats, bedrijfswagenmonteur, medewerker truckwash, commercieel medewerker, bankwerker in de automotive, servicemonteur of monteur trailers. 

Toch interesse in een vacature in een andere branche? Bekijk ze via deze pagina.

Kom je een leuke automotive baan tegen, solliciteer direct! Wij nemen gegarandeerd contact met je op.

Liever direct contact met een van onze collega’s? Raadpleeg het telefoonnummer hier. Wil je liever gebeld worden door een van onze collega’s? Vul dit formulier in.