Vind je droombaan in Rotterdam! Wij hebben werk en vacatures in Rotterdam voor ons uitzendbureau in Rotterdam.

Uitzendbureau Rotterdam

Uitzendbureau Rotterdam

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Vestiging
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct naar 078 - 641 60 81.

Plan een intakegesprek

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Ontvang onze job alerts!

Wil je interessante vacatures ontvangen die overeenkomen met jouw profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw CV. 

Werken in Rotterdam

Jouw uitzendbureau in Rotterdam

Zoek je een leuke nieuwe baan in de groenvoorziening, bouw, GWW, schilder of E&I in de regio Rotterdam? Dan zit je bij Artiflex Rotterdam goed! Wij helpen je om jouw perfecte baan te vinden. Ga op zoek naar een interessante startersfunctie, vind een leuke leerwerkplek of ga voor de volgende stap in jouw carrière. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt in de branche. We hebben voor elk niveau de juiste vacatures. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je aan de slag gaat bij een bedrijf dat bij je past. Zo ga je elke dag weer fluitend naar je werk toe. We hebben een ruim aanbod aan vacatures in Rotterdam en omgeving. Uiteraard gaat het om banen in diverse branches, met name in de logistiek, productie en techniek.

Op dit moment beschikken wij over een groot aanbod aan openstaande vacatures in Rotterdam en in verschillende branches. Wij zijn onder meer op zoek naar werknemers voor in de groenvoorziening, bouw, GWW, schilder of E&I. 

Bekijk alle vacatures

Artiflex is jouw uitzendbureau in Rotterdam.
Lodewikus

Vacatures in de regio Rotterdam

In Rotterdam zijn veel leuke vacatures te vinden die bij jou passen. Ook in omliggende steden hebben wij leuke vacatures zoals in: Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Barendrecht en Berkel en Rodenrijs. Via ons kan je zowel fulltime of parttime werken. Weet je nog niet precies wat voor baan bij je past? Wij helpen je graag mee zoeken  naar je droombaan. Schrijf je dan bij ons in.Inschrijven bij ons Uitzendbureau in Rotterdam kun je hier doen. Onze medewerkers gaan direct op zoek naar jouw droombaan.