Lasser

Uitzendbureau Rijssen

Uitzendbureau Rijssen

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct een vestiging bij jou in de buurt.

Zoek vestiging

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Ontvang onze job alerts!

Wil je interessante vacatures ontvangen die overeenkomen met jouw profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw CV. 

Werken in Rijssen

Jouw uitzendbureau in Rijssen

Ga je op zoek naar een nieuwe functie in je eigen regio? Dan is het soms lastig om de juiste ingang bij een bedrijf te vinden. Goede connecties zijn onmisbaar als je jezelf in de kijker wilt plaatsen en daarom staan wij voor je klaar. We zijn meer dan gewoon een uitzendbureau in Rijssen. We stellen namelijk niet alleen werkgevers en werkzoekenden aan elkaar voor, maar gaan vooral ook voor de juiste verbindingen. We onderzoeken daarom graag met je bij welke functies en bedrijven we de beste match kunnen vinden. Hiervoor hebben we natuurlijk wel wat extra informatie over je nodig. We zijn gespecialiseerd in de sectoren bouw, metaal, techniek en infra en zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Het maakt hierbij niet uit of je al een echte vakspecialist bent of nog maar aan het begin van je loopbaan staat. Wij hebben de juiste functie voor jou al klaarstaan!

Bekijk alle vacatures

logo artiflex
Bouwvakker bouw

Vacatures in de regio Rijssen

We kunnen je helpen bij het vinden een nieuwe baan in Rijssen of omgeving. Zoek je dus werk in Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Enter, Goor of Haarle? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod aan vacatures! Hoewel de kans immers groot is dat we al een stel interessante vacatures voor je op de stapel hebben liggen, vinden we het nog leuker om echt de ideale baan voor jou te vinden. Een functie die jou helemaal op je lijf is geschreven.

Inschrijven uitzendbureau Rijssen

Hoe ziet die baan er voor jou uit en wat verwacht je ervan? Hoe duidelijker je dit beeld aan ons omschrijft, hoe gerichter we voor je kunnen zoeken. Dankzij onze uitstekende relaties met tal van bedrijven in de buurt zijn we er zeker van dat we je optimaal van dienst kunnen zijn! Om ervoor te zorgen dat we alle benodigde informatie over jou hebben, is het slim om je nu direct even in te schrijven. Zo blijf je goed in beeld van onze enthousiaste medewerkers en kom jij nog sneller op de juiste plek!