Artiflex is jouw uitzendbureau in Dordrecht

Uitzendbureau Dordrecht

Uitzendbureau Dordrecht

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct een vestiging bij jou in de buurt.

Zoek vestiging

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Ontvang onze job alerts!

Wil je interessante vacatures ontvangen die overeenkomen met jouw profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw CV. 

Werken in Dordrecht

Jouw uitzendbureau in Dordrecht.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Dordrecht en omgeving? Dan moet je bij uitzendbureau Artiflex Drechtsteden zijn. Bij ons uitzendbureau in regio Dordrecht bieden wij in deze branches een ruim en divers aanbod aan vacatures voor vakmensen. Voorbeelden van mogelijkheden als je bij ons solliciteert: kom te werken bij een aannemersbedrijf, metaalbedrijf, schildersbedrijf en meer. Het gaat hierbij vooral om MKB-bedrijven in de regio van Dordrecht. Bedrijven waar je de ruimte hebt om je talenten te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures in Dordrecht en omgeving. Staat er niet iets passends tussen? Of weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Online inschrijven bij ons uitzendbureau in Dordrecht, kun je eenvoudig en snel online doen. Zodra je ingeschreven staat gaan wij jou vervolgens helpen met het vinden van een passende baan.

Bekijk alle vacatures

Artiflex is jouw uitzendbureau in Dordrecht met diverse vacatures in Dordrecht en omgeving.
Lodewikus

Uitzendbureau Dordrecht: persoonlijke aanpak

Als uitzendbureau in regio Dordrecht nemen we jou als werknemer serieus. We vinden het belangrijk om te zien of je nog goed zit op je werkplek. Om een zo goed mogelijke match tot stand te brengen bespreken we daarom jouw wensen en eisen altijd uitgebreid in een intakegesprek. Deze informatie nemen we vervolgens mee naar een opdrachtgever en bepreken we met hem. We begeleiden je gedurende het hele sollicitatie- en inwerkproces. Want we willen jou niet aan het lijntje houden: het liefst zien we dat de opdrachtgever jou overneemt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs of plan een online intake in! Je bent van harte welkom.