Artiflex is de recruitment specialist voor vakmensen

Uitzendbureau Dongen

Uitzendbureau Dongen

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct een vestiging bij jou in de buurt.

Zoek vestiging

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Ontvang onze job alerts!

Wil je interessante vacatures ontvangen die overeenkomen met jouw profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw CV. 

Werken in Dongen

Jouw uitzendbureau in Dongen

Vacatures zijn er in alle soorten en maten, maar lang niet allemaal zijn ze op jouw lijf geschreven. Je brengt een groot deel van je dag door op het werk en daarom is plezier in je werk wel zo prettig. Nu vraag je je misschien af: waar vind ik die echte uitdaging? Het antwoord daarop is heel simpel: gewoon bij jou in Dongen! Om jou de weg te laten vinden naar de leukste banen in je eigen omgeving nodigen we je van harte uit bij ons uitzendbureau in Dongen.

Ga je het liefst gelijk aan de slag met het solliciteren naar de leukste banen in de buurt? Maak dan gebruik van onze uitgebreide database met vacatures. Je kunt onder meer zoeken op opleidingsniveau, type baan (starter of juist zeer ervaren) en natuurlijk diverse branches. Wij richten ons op de sectoren metaal, infra, techniek en bouw. Ben jij dus op zoek naar werk in één van deze interessante en altijd dynamische werkgebieden? Laat dan snel van je horen!

Bekijk alle vacatures

logo artiflex
Montagemedewerker

Vacatures in de regio Dongen

Steeds meer mensen kiezen voor een baan in hun eigen omgeving. Geldt dat ook voor jou? Laat ons dan helpen bij het vinden van je nieuwe droombaan in Dongen of net daarbuiten. Denk hierbij onder meer aan Raamsdonksveer, Rijen, Made, Teteringen, Sprang-Capelle, Loon op Zand en Kaatsheuvel. Bekijk onze vacatures, schrijf je in of geef ons een gerichte zoekopdracht voor een baan die helemaal aansluit op jouw profiel.

Vol aandacht voor jou!

Ons uitzendbureau is meer dan een stel recruiters op een rij. Wij gaan echt voor de persoonlijke verbinding, omdat we jou steeds meer willen laten groeien. Zo kijken we naar de banen die echt bij jou passen en letten hierbij natuurlijk ook op je persoonlijke ontplooiing. Door het volgen van een cursus of opleiding kun je je nog verder bekwamen in jouw vakgebied, waardoor er nog meer banen voor je openstaan. Wil je je omscholen of hogerop komen in je branche? Ook dan helpen we je graag!