Op zoek naar een uitzendbureau in Breda? Artiflex Breda is jouw uitzendbureau.

Uitzendbureau Breda

Uitzendbureau Breda

Vind de baan die bij je past!

Afstand
Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct een vestiging bij jou in de buurt.

Zoek vestiging

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Ontvang onze job alerts!

Wil je interessante vacatures ontvangen die overeenkomen met jouw profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw CV. 

Werken in Breda

Jouw uitzendbureau in Breda.

Jij bent op zoek naar een baan in Breda en omgeving, wij hebben de vacatures. Solliciteer direct of schrijf je in en wij helpen je verder! Weet jij nog niet precies wat voor werk jij exact wilt doen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee. Of je nu tijdelijk werk zoekt of werk met uitzicht op een vast dienstverband. Bij jou in de buurt hebben wij vaak iets beschikbaar. Onze specialiteiten liggen in de sectoren metaal, bouw en techniek.

✓ Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
Mogelijkheid om direct bij werkgever in dient te gaan
✓ Groot aanbod aan vacatures in diverse branches

Alle vacatures in Breda zien?

Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau Breda
Lodewikus

Vacatures in de regio Breda

Werk in Breda? Hier vind je de meest actuele vacatures in Breda en omgeving.  Denk daarbij aan plaatsen zoals: Oosterhout Etten-Leur, en Westrik. Zoals je hieronder kunt zien beschikken wij over een groot aantal vacatures. Mocht je niets passends kunnen vinden of niet weten wat goed bij jou zou passen. Schrijf jezelf dan bij ons in.  Inschrijven bij ons Uitzendbureau in Breda kun je hier doen. Onze medewerkers gaan dan hun uiterste best doen om jou te helpen!