Artiflex Drechtsteden

Jouw uitzendbureau in Sliedrecht.

 

Werken in Sliedrecht en omgeving

Ben jij op zoek naar een baan in Sliedrecht en omgeving? Dan is ons uitzendbureau er voor jou! Artiflex Drechtsteden is hét uitzendbureau voor het vinden een passende baan in regio Sliedrecht. Wij helpen je aan een tijdelijke of vaste baan, met goede voorwaarden, waar je met plezier naar toe gaat.

Als werkzoekende in de bouw, techniek en infra is het soms lastig om zelf in te schatten bij welk bedrijf jij het beste past. Wij van Artiflex Drechtsteden helpen je hier graag bij. Wij doen dit werk al jaren in regio Sliedrecht en hebben een netwerk aan partners opgebouwd die wij goed kennen. Duidelijke afspraken, goede informatie over het werk en een persoonlijke begeleiding. Wij kijken naar de persoon achter het cv en stellen jou wensen graag centraal.

Bekijk onze vacatures in Sliedrecht en omgeving. Staat er niet iets passends tussen? Of weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Online inschrijven bij ons uitzendbureau in Sliedrecht, kun je eenvoudig en snel online doen. Zodra je ingeschreven staat gaan wij jou vervolgens helpen met het vinden van een passende baan.

 

Werkgever - Personeel gevraagd Sliedrecht

Personeel nodig? Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier. Of neem contact op via onderstaande gegevens. We hebben een groot aantal gedreven en gemotiveerde vakmensen beschikbaar, vol energie die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.

Bekijk alle vacatures van uitzendbureau Artiflex in regio Papendrecht.

Ons Team

Als je bij Artiflex Drechtsteden op kantoor binnenkomt, dan merk je direct dat er een heel informele sfeer hangt. We willen gewoon heel graag de beste werkplek voor jou regelen. We zijn bekend met de omgeving Sliedrecht en hebben allemaal ruime ervaring met recruitment. Kom je ook een keer langs om te kijken of we een geschikte vacature voor je hebben?

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct naar 0341 - 70 30 30.

Plan een intakegesprek