Uitzendbureau Rotterdam

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Rotterdam

Zoek je een leuke nieuwe baan in de groenvoorziening, bouw, GWW, schilder of E&I in de regio Rotterdam? Dan zit je bij Artiflex Rotterdam goed! Wij helpen je om jouw perfecte baan te vinden. Ga op zoek naar een interessante startersfunctie, vind een leuke leerwerkplek of ga voor de volgende stap in jouw carrière. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt in de branche. We hebben voor elk niveau de juiste vacatures. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je aan de slag gaat bij een bedrijf dat bij je past. Zo ga je elke dag weer fluitend naar je werk toe. We hebben een ruim aanbod aan vacatures in Rotterdam en omgeving. Uiteraard gaat het om banen in diverse branches, met name in de logistiek, productie en techniek.

Vacatures in de regio Rotterdam

In Rotterdam zijn veel leuke vacatures te vinden die bij jou passen. Ook in omliggende steden hebben wij leuke vacatures zoals in: Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Barendrecht en Berkel en Rodenrijs. Via ons kan je zowel fulltime of parttime werken. Weet je nog niet precies wat voor baan bij je past? Wij helpen je graag mee zoeken  naar je droombaan. Schrijf je dan bij ons in.Inschrijven bij ons Uitzendbureau in Rotterdam kun je hier doen. Onze medewerkers gaan direct op zoek naar jouw droombaan. 

Vol aandacht voor jou!

Ons uitzendbureau is meer dan een stel recruiters op een rij. Wij gaan echt voor de persoonlijke verbinding, omdat we jou steeds meer willen laten groeien. Zo kijken we naar de banen die echt bij jou passen en letten hierbij natuurlijk ook op je persoonlijke ontplooiing. Door het volgen van een cursus of opleiding kun je je nog verder bekwamen in jouw vakgebied, waardoor er nog meer banen voor je openstaan. Wil je je omscholen of hogerop komen in je branche? Ook dan helpen we je graag!