Artiflex Rijnmond

Jouw uitzendbureau in Rotterdam.

 

Werken in Rotterdam en omgeving

Ben jij op zoek naar een baan in Rotterdam en omgeving? Dan is ons uitzendbureau er voor jou! Artiflex Rijnmond is hét uitzendbureau voor het vinden een passende baan in regio Rotterdam. Wij helpen je aan een tijdelijke of vaste baan, met goede voorwaarden, waar je met plezier naar toe gaat.

Op dit moment beschikken wij over een groot aanbod aan openstaande vacatures in Rotterdam en in verschillende branches. Wij zijn onder meer op zoek naar werknemers voor in de groenvoorziening, bouw, GWW, schilder of E&I technician. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs of plan een online intake in! Je bent van harte welkom.

Bekijk onze vacatures in Rotterdam en omgeving. Staat er niet iets passends tussen? Of weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Online inschrijven bij ons uitzendbureau in Rotterdam, kun je eenvoudig en snel online doen. Zodra je ingeschreven staat gaan wij jou vervolgens helpen met het vinden van een passende baan.

 

Werkgever - Personeel gevraagd Rotterdam

Personeel nodig? Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier. Of neem contact op via onderstaande gegevens. We hebben een groot aantal gedreven en gemotiveerde vakmensen beschikbaar, vol energie die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.

Bekijk alle vacatures van ons uitzendbureau Artiflex in regio Rotterdam.

Ons Team

Als je bij Artiflex Rijnmond op kantoor binnenkomt, dan merk je direct dat er een heel informele sfeer hangt. We willen gewoon heel graag de beste werkplek voor jou regelen. We zijn bekend met de omgeving Rotterdam en hebben allemaal ruime ervaring met recruitment. Kom je ook een keer langs om te kijken of we een geschikte vacature voor je hebben?

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen leuke vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past.