Uitzendbureau Dordrecht

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Dordrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Dordrecht en omgeving? Dan moet je bij uitzendbureau Artiflex Drechtsteden zijn. Bij ons uitzendbureau in regio Dordrecht bieden wij in deze branches een ruim en divers aanbod aan vacatures voor vakmensen. Voorbeelden van mogelijkheden als je bij ons solliciteert: kom te werken bij een aannemersbedrijf, metaalbedrijf, schildersbedrijf en meer. Het gaat hierbij vooral om MKB-bedrijven in de regio van Dordrecht. Bedrijven waar je de ruimte hebt om je talenten te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures in Dordrecht en omgeving. Staat er niet iets passends tussen? Of weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Online inschrijven bij ons uitzendbureau in Dordrecht, kun je eenvoudig en snel online doen. Zodra je ingeschreven staat gaan wij jou vervolgens helpen met het vinden van een passende baan.

Uitzendbureau Dordrecht: persoonlijke aanpak

Als uitzendbureau in regio Dordrecht nemen we jou als werknemer serieus. We vinden het belangrijk om te zien of je nog goed zit op je werkplek. Om een zo goed mogelijke match tot stand te brengen bespreken we daarom jouw wensen en eisen altijd uitgebreid in een intakegesprek. Deze informatie nemen we vervolgens mee naar een opdrachtgever en bepreken we met hem. We begeleiden je gedurende het hele sollicitatie- en inwerkproces. Want we willen jou niet aan het lijntje houden: het liefst zien we dat de opdrachtgever jou overneemt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs of plan een online intake in! Je bent van harte welkom.

Vol aandacht voor jou!

Ons uitzendbureau is meer dan een stel recruiters op een rij. Wij gaan echt voor de persoonlijke verbinding, omdat we jou steeds meer willen laten groeien. Zo kijken we naar de banen die echt bij jou passen en letten hierbij natuurlijk ook op je persoonlijke ontplooiing. Door het volgen van een cursus of opleiding kun je je nog verder bekwamen in jouw vakgebied, waardoor er nog meer banen voor je openstaan. Wil je je omscholen of hogerop komen in je branche? Ook dan helpen we je graag!