Uitzendbureau Breda

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Werken in Breda

Jij bent op zoek naar een baan in Breda en omgeving, wij hebben de vacatures. Solliciteer direct of schrijf je in en wij helpen je verder! Weet jij nog niet precies wat voor werk jij exact wilt doen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee. Of je nu tijdelijk werk zoekt of werk met uitzicht op een vast dienstverband. Bij jou in de buurt hebben wij vaak iets beschikbaar. Onze specialiteiten liggen in de sectoren metaal, bouw en techniek.

✓ Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
Mogelijkheid om direct bij werkgever in dient te gaan
✓ Groot aanbod aan vacatures in diverse branches

Alle vacatures in Breda zien?

Vacatures in de regio Breda

Werk in Breda? Hier vind je de meest actuele vacatures in Breda en omgeving. Denk daarbij aan plaatsen zoals: Oosterhout Etten-Leur, en Westrik. Zoals je hieronder kunt zien beschikken wij over een groot aantal vacatures. Mocht je niets passends kunnen vinden of niet weten wat goed bij jou zou passen. Schrijf jezelf dan bij ons in.  Inschrijven bij ons Uitzendbureau in Breda kun je hier doen. Onze medewerkers gaan dan hun uiterste best doen om jou te helpen! 

Vol aandacht voor jou!

Ons uitzendbureau is meer dan een stel recruiters op een rij. Wij gaan echt voor de persoonlijke verbinding, omdat we jou steeds meer willen laten groeien. Zo kijken we naar de banen die echt bij jou passen en letten hierbij natuurlijk ook op je persoonlijke ontplooiing. Door het volgen van een cursus of opleiding kun je je nog verder bekwamen in jouw vakgebied, waardoor er nog meer banen voor je openstaan. Wil je je omscholen of hogerop komen in je branche? Ook dan helpen we je graag!