Personeel bouw gezocht

Als je opzoek bent naar een goede timmerman ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte timmerman. Artiflex heeft erg veel ervaring en is gespecialiseerd in het werven van timmermannen. Neem contact met ons op als je opzoek bent naar een timmerman. Of je nu opzoek bent naar een leerling of een ervaren timmerman, bij Artiflex ben je altijd aan het juiste adres. Wij gaan op zoek naar de beste match voor jou!

Neem contact met ons op

collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Tegenwoordig zijn er enorm veel uitzendbureaus, waarom zou je voor Artiflex kiezen? Artiflex heeft veel ervaring en kennis in dit vak en deze kennis en ervaring blijft met de dag toenemen. Daarnaast heeft Artiflex een ruim netwerk dat zich met de dag blijft uitbreiden. Dankzij onze expertise weten wij precies naar wat voor medewerkers jij opzoek bent. Artiflex streeft ernaar authentiek te zijn en houdt zich aan gemaakte afspraken. Voor elke klant gaan onze medewerkers uiterst zorgvuldig en professioneel te werk. Atiflex gaat met de tijd mee en maakt gebruik van nieuwe technologie. Aan de hand van automatisatie en onze data en technologie kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Het doel van onze medewerkers is de perfecte match voor klanten te vinden. Daarvoor gaan zij elke dag tot het uiterste. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent!

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

Werkwijze

In 4 stappen de perfecte match

 1. Het ontvangen van de vacature. Hier laten wij een uitgebreide analyse op los. Aan de hand van deze analyse gaan wij opzoek in onze database.

 2. Het vinden van een juiste kandidaat voor jou. In het geval dat wij geen geschikte kandidaat hebben kunnen vinden gaan wij aan de slag met een (online) campagne.

 3. Het verzamelen van reviews over de door ons gevonden kandidaat. Onze recruiter gaat in gesprek met de kandidaat en we toetsen de vaardigheden van de kandidaat. De vacature wordt zichtbaar gemaakt voor werkzoekenden en we investeren in het binden van de kandidaten. Door middel van deze aanpak zijn wij beter in staat om snel en kwalitatief kandidaten te matchen op je vacature.

 4. Het regelen van een kennismaking. Als wij denken de juiste match gevonden te hebben regelen wij een kennismaking om te kijken of het bedrijf het met ons eens is. Wij ontvangen hierbij graag feedback over de potentiele match.

collega's aan het werk kantoor

Voordelen

De voordelen van Artiflex

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel, kwalitatief, goed en nieuw bouwpersoneel, mét referentiecheck; 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills ;
 • Recruitmentspecialist in de bouwsector, kent de ontwikkelingen én wet- en regelgeving in jouw werkveld;  
 • Wij regelen de aanmelding voor je interne opleiding en plannen & maken het VCA-examen mogelijk; 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening. 

Uitgebreid kandidaatprofiel

Kies je ervoor om timmermannen in te huren via Artiflex? Dan ontvang je een op maat gemaakt profiel, op basis van soft en hardskills en een korte tekst met persoonlijke aantekeningen van de recruiter & de relevante werkhistorie. Dit profiel ontvang je digitaal, met een directe uitnodigingsknop.  

Feedback op de kwaliteit van jouw personeel

Is de nieuwe kandidaat bij jou gestart? Dan houden we goed in de gaten hoe het met ‘m gaat. Wij hebben geregeld contact (fysiek en telefonisch) met de kandidaat en jou als opdrachtgever, om te checken of alles goed verloopt. Daarnaast krijg je na 1 week en na 8 weken een review verzoek, waarin je je tussentijdse evaluatie over de kandidaat kwijt kunt. Daar leren wij ook weer van! 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.