Technisch personeel gezocht

Technisch personeel vinden kan een lastige opgave zijn. Hieronder lees je hoe Artiflex jou kan helpen met het binnenhalen van gemotiveerd en geschikt personeel. Je kunt Artiflex inzetten voor het vinden van zowel flexibel, als vast personeel.

Wij helpen jou graag om de juiste technische kandidaten aan te trekken voor jouw organisatie! Door slimme wervingscampagnes in te zetten kunnen we de juiste kandidaten aanspreken. Hiernaast beschikken wij over een database, waarin een grote selectie aan technisch personeel te vinden is; van startende technici tot technici met jarenlange ervaring.

Naast het vinden van de juiste vakkrachten, verbinden wij kandidaten door slimme oplossingen n te zetten beter aan de juiste opdrachtgever. Wij zorgen voor het beste recruitment, zodat jij je kunt focussen op je core business!

Neem contact met ons op

collega's die met elkaar praten

Recruitment voor technisch functies zit in ons DNA

Ben je op zoek naar een vakbekwame installatiemonteur, machineoperator, servicemonteur, cnc draaier, constructiebankwerker, elektromonteur of een andere specialist? Dan helpen wij jou daar graag mee. Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vinden en verbinden van technische vakmensen aan verschillende bedrijven. Dit kunnen wij ook voor jouw organisatie uit handen nemen.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

Werkwijze

Hoe we te werk gaan 

Om de beste werknemers aan je te kunnen voorstellen werken we met ons succesvolle stappenplan.

 1. Jij stuurt ons je vacature en wij zoeken in onze database naar de perfecte kandidaat;
 2. We selecteren de beste kandidaat uit ons systeem of gaan verder met een gericht online recruitmentproces;
 3. We onderzoeken de kandidaat nauwkeurig en bekijken of hij/zij voldoet aan alle wensen en eisen die jij stelt;
 4. Jij en de kandidaat worden aan elkaar voorgesteld. Hierna kun je ons feedback geven op de match.
collega's aan het werk kantoor

Voordelen

De voordelen van Artiflex

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel, kwalitatief, goed en nieuw technisch personeel, mét referentiecheck; 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills ;
 • Recruitmentspecialist in de techniek, kent de ontwikkelingen én wet- en regelgeving in jouw werkveld;  
 • Wij regelen de aanmelding voor je interne opleiding en plannen & maken het VCA-examen en/of veilig werken op hoogte mogelijk; 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening. 

Uitgebreid kandidaatprofiel

Kies je ervoor om technisch personeel in te huren via Artiflex? Dan ontvang je een op maat gemaakt profiel, op basis van soft en hardskills en een korte tekst met persoonlijke aantekeningen van de recruiter & de relevante werkhistorie. Dit profiel ontvang je digitaal, met een directe uitnodigingsknop.  

Feedback op de kwaliteit van jouw personeel

Is de nieuwe kandidaat bij jou gestart? Dan houden we goed in de gaten hoe het met ‘m gaat. Wij hebben geregeld contact (fysiek en telefonisch) met de kandidaat en jou als opdrachtgever, om te checken of alles goed verloopt. Daarnaast krijg je na 1 week en na 8 weken een review verzoek, waarin je je tussentijdse evaluatie over de kandidaat kwijt kunt. Daar leren wij ook weer van! 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.